Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutluluklar canım.
bence biraz daha düşün gelinlik için,bakın biraz daha.içinde uhde kalmasın sonra.
cnm bu gelinlik benim artık zaten:) netten fotosunu verip diktirdim. kapalı gelinlik zor bulunduğu için açık gelinlikten kapalı yaptılar ve fotodan yola çıkarak. nasıl bişi olacağını çok kestiremedim o yüzden ama ben beğendim. canlı halı fotodakinden daha güzel duruyor, o yüzden içime sindi.
merhaba. ben senin diktireceğim model diye açtığın konunu hatırlıyorum bence modeli uygulayabilmiş, bütününde uyumlu ve çok zarif bir gelinliğin olmuş. eminim ki kendisi daha güzeldir. yakan benimkini andırıyor. sadece kumaş seçimlerine "acaba" dedim. sanki biraz koyu kalmış, sönük görülebilir, bir de üstteki toplanmış kumaş tül veya şifon galiba, keşke daha opak bir organze olsaymış. mutluluklar dilerim...[/QUOE
elimde sadece bi foto vardı gittim bundan olsun dedim( ne cesaretse) gene de beklediğimden daha iyi bi sonuç ortaya çıktı. gelinliğin kendisi fotodakinde daha güzel duruyor hakkaten. aslında o kadar koyu değil,kırık beyaz rengi ama foto da sarımsı bi rengi varmış gibi görünüyor, ışıktan dolayı öyle çıkmış canım, ben de fotoya bakınca ne kadar koyu çıkmış diye düşündüm ama boydan bi tek bu fotolar vardı ondan bunları koydum. aslında o kumaş organze:78: diken bayan bir sürü organze çeşidi gösterdi, daha opakları da vardı ama bu fotodan çok belli olmuyor da daha parlak bi organze , kumaş oalark daha zarifti, o yüzden onu seçtim canım.
teşekkür ederim güzel dileklerin için canım
eminim üzerinde daha güzel duracaktır.önden pek sevmedim açıkçası ama arkadan gayet hoş görğnüyor.kurdele hoş bir hava katmış.peki eşarbını arkadan mı bağlatacaksın önden mi?
arkadan çok daha hoş gözüküyo
türbanlı gelinlik sanırım çok daha zor oluyo korkarım türbanlı olup da bu özel günler de giyilecekleri ayarlamak....
önden bağlatacağım canım, arkadan çok kötü duruyor bence. duvağımı da üstten yaptıracağı inşallah ama abartısız bi şekilde:) duvagğım baya uzun yere değiyor. sade ve zarif bişey çıksın istiyorum ortaya:)
gelinbaşını sormuş bir arkadaş. kızlar, benim genel olarak naçizane önerim ne enseden bağlı, yakası elveriyorsa da, ne çeneden bağlı gelin başı kullanmak. senin gelinliğinin yakası gayet sıkı, kapalı ve yüksek. bu durumda başörtünü çene altından bağlayıp, nasıl içine sokarsın bilemedim. benim favori tesettürlü gelin başım, güzel bir dökümlü kumaşı baş üstünden serbest bırakmak, yüzün iki yanından omuzlara sarkması. üstüne de abartmadan birazcık süs koyulabilir. mesela dantelinden birkaç parça aplik, veya taşlı bir gelinlikse birazcık taş. bu başlardan hiçbiri tam benim zevkim değil ama anlatmak istediğimi biraz gösteriyor: