• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim :)

M Dilek

2 Prens annesi
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2008
1.066
12
643
37
Selçuklu / Konya
evet kızlar bir kısmınız biliyordur..
kuzenimin eşinin gelinliği idi bu ve ben bedenime göre ayarlattım..
telefon çekimi olunca net görebilme sorunu olabilir ama gördüğünüz kadar söyleyin fikirlerinizi lütfen..
tamamı fransız danteli..rahibe duvak olacak ve türbanlı olacağım kızlar..
17 Temmuz bekle beni :69: :69:

Eklentiler

• $Fotoğraf-0003_e1.jpg
    $Fotoğraf-0003_e1.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
cnm ilk yorum benden olsun çok hoş bir gelinlik az kaldı temmuza hayırlısı olsun

hayırlı olsun güzel bir gelinlikmiş Allah içinize sindirsin. gelinbaşını fazla abartılı yaptırmazsanız gelinliğin detayları daha belirgin olur.

teşekkür ederim evet boleromu ben de beğeniyorum..
kollarında ve yaka kısmında boncuk işlemeler var gelinliğin eteğindekinden..

evet son 1 ay 6 gün :69: :52::32:

hayırlı olsun güzel bir gelinlikmiş Allah içinize sindirsin. gelinbaşını fazla abartılı yaptırmazsanız gelinliğin detayları daha belirgin olur.

yoo öyle kabarık yapıyorlar ya beğenmiyorum ben ..
benimki normal eşarp olacak kabartılmadan :27:
duvak yeterince süslü zaten..
sade bir gelin olmayı tercih edecem inşaallah :69:

bencede çok güzel olmuş türbanlı gelinlikleri de gelinleri de seviyorum valla ne diyeyim...:16: Rabbim hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin bir ömür boyu ayırmasın inşllah..:nazar:

ışıl, ışıl çok güzel canım.. bence de türban çok abartılı olmasın.. Allah mutlulukla giymeyi nasip etsin ..

canım çok beğendim gelinliğini üstünde güzel durmuşş az kaldıı düğüne mutlulukla giy :))

çok güsel olmuş canım benmde düğün 10 temmuzda.duvağını nasıl yaptrcn bende uzun duvak kenarları dantelli ama nikah olck benm üstüne atılıo ya o nasıl olcak bi türlü aklım ermedi

çok güsel olmuş canım benmde düğün 10 temmuzda.duvağını nasıl yaptrcn bende uzun duvak kenarları dantelli ama nikah olck benm üstüne atılıo ya o nasıl olcak bi türlü aklım ermedi

canım bende senin gibi uzun duvak düşünüyorum o yüzden de bende bilemiyorum nikahta nasıl olacak diye...henüz düğün tarihi belli değil ama uzun duvak en büyük hayalim...eğer sana biri yol gösterir yada uyguladığın bir yöntem olursa bana söyle canım lütfen...içinden bir tane kısa onu üstüne uzun duvak mı olacak çözemedim bende....

canım bende senin gibi uzun duvak düşünüyorum o yüzden de bende bilemiyorum nikahta nasıl olacak diye...henüz düğün tarihi belli değil ama uzun duvak en büyük hayalim...eğer sana biri yol gösterir yada uyguladığın bir yöntem olursa bana söyle canım lütfen...içinden bir tane kısa onu üstüne uzun duvak mı olacak çözemedim bende....

bir uzun bir kısa mantıklı olur. Enseden veya başın tepesinden uzun olan (bence fazla kabarttırılmadan) tutturulur, kısa olansa sabitlenmez, nikahta başın üzerine şöyle bir konulur.

başörtüsüyle nasıl kombinlenir bilemiyorum ama, grace kellynin tek bir uzun duvağı var, yüzünü örtecek 3/1lik kısmını öne, geri kalanı arkaya düşecek şekilde başın üzerinden tutturulmuş, yüzünü açacağı zaman başından arkaya atıveriyor duvağı.

scan0005.jpg

gracekellyy.jpg

Son düzenleme:
Back