Gelinlik Modelleri Gelinliğim :))

ay cnm benim gelinliğin çok güzel.. güle güle giyin .. benimde vermem lazım o kadar hiç gelinlik bakasım yok bu kilolarla diyetisyene ben de mi gitsem ya bu kadar işe yarıyorsa...

benim 55 yaşındaki halam, check-upta doktor kalp deformasyonu başlamış dediği için, 20 yıldır veremediği kilolarını 10 ayda verdi. o da aynı şekilde 20 kilo kaybetti, hem de o yaşta. yaptığı bir adımölçer almak, tempolu bol bol yürümek ve kalp ritmini hızlandırmak, eve kesinlikle abur cubur almamak, çekirdeği bırakmak, şekerli içecek içmemek vs. öyle tuzu, ekmeği bırakmadı, salatayla da beslenmiyor. azimli olduktan sonra başarırsınız merak etmeyin. ama diyetisyen ben de öneririm çünkü kilonuzun nedenini öğrenmenize yardımcı olur, ancak nedeni bilirseniz sonucu kalıcı biçimde ortadan kaldırabilirsiniz...

maşallah ben de gelin olcam ama hiç icraat yok tombiş gelin olcam 5 kiloyu veremiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa

gelinliğin de ayakkabında cok cok hoş 20 kilo vermişin şaştım kaldım bravo valla.benim düğünüm eylülde hepi topu 3 kilo verdim.su an 59um ama 55 e düşmek istiyorum bi türlü düşemiyorum yavv.mutluluklar canım

canım bişey daha sorcam kaç beden göğüslerin.benim ki ile hemen hemen aynı ölçü gibi duruyor straplez yakısmıs senle aynı bedensek banada yakısr diye düşündüm.

canım bişey daha sorcam kaç beden göğüslerin.benim ki ile hemen hemen aynı ölçü gibi duruyor straplez yakısmıs senle aynı bedensek banada yakısr diye düşündüm.

canm kilo vermeden önce 90 bedendi sırttan dolayıı ama şimdi 85 e düştü

hayırlısı olsun sağlık mutlulukla giymek nasip olsun inş
gelinliğin çok güzel ve zarif
hattaaaaa eteğin bir kısmını kopyaladım ve bende gelinliğimde uygulayacagım arşivime eklendi yani

çok güzel olmuşsun bende 67 kiloyum umarım içine sığıcak zevkime uygun bi gelinlik bulurum

bende diyetisyen merve hanıma gideceğim bu haftaya ilk randevumu aldım inşallah banada yararı olur 20 kilo fazlalığım var verenler geri aldı mı acaba bendede o sorun var veriyorum ama geride alıyorum.

Ben neden veremiyorumm kilolarımı son 3 ay kaldı hafta sonu gelinlik giydim duba gibi içine sığmadım Allahım nasıl vericem diyetisyene gidiyorum 4 aydır yok 1 grm veremedimmm çokk güzel olmuş buarada Maşşalllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…