Gelinlik Modelleri Gelinliğim :))

canım yazdığını okumadan direkt gelinliğine baktım.bence straplez giymemelisin.kalın askılı hatta mümkünse omuzları kapalı bir model tercih etmelisin.yoksa pehlivan gibi görüneceksin mazallah.ama 20 kilo vermen süper tabi bunu sonra okudum.
yani arada kaldım bir yandan straplez hayalin var gerçekleştirmen iyi ama kilo versen bile sanki bana senin yapın bu gibi geldi bende doğumdan sonra 65 kilo oldum ama omuzlarım kollarım bu kadar değildi,ince kemikliyim çünkü.
en iyi modacıya gitsen sana bunu diyecektir hayatım bence omuzları kapatan bir model daha iyi olur sana.

çok güzel durmuş üzerinde bence hiç oynama yaptırma

hangi gelinlikçiye girdiysem bütün gelinlikler straplezdi genelde bu şekilde yapıp sonra etek boyundan veya taşlı bişelerle kol ekliyolarmış o da sadece omuza kurdele gibi onu da ekleyince çok belli oluyodu sonradan takıldığı..herkesin vücut yapısı farklıdır tabi herkesin bi kusuru vardır ama pehlivan gibi yorum yapman hiç hoş değil o kadar olduğunu düşünmüyorum yine de teşekkür ederim.

Son düzenleme:
çok güzel durmuş üzerinde bence hiç oynama yaptırma

teşekkür ederimm :) kol eklenince falan çok eğreti duruyo belli oluyo sonradan takıldığı hoş değil duvakla falan kapatcam artık he hiç kapanmazsa da yapabileceğim bişey yok elimden geleni yaptım

Rabbim mesud etsin..
gelinliğini beğendim gerçekten. beyaz oluşu çok hoşuma gitti. masumluk sonuçta.
tekrar hayırlı olsun

teşekkür ederim arkadaşlar inşallah hepimiz mutlu mesut yaşarız huzurla sağlıkla :)

öncelikle azmini çok taktir ettim. gelinliğinde çok hoş ve sana çok yakışmış. Mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:
teşekkürler kızlar cumartesi günü provaya gidicem inşallah

yok cnm aysira değil pierre cardin den aldım..hazır da boyu ayarlancak falan öyle işte

maşallah canım gerçekten çok hoş görünüyorsun yakışmış gelinliğin Allah mutlu etsin

yakışmış canım güzel durmuş mutluluklar dilerim nası 20 kilo verdin şaşırdım ve seni tebrik ediyorum :81:

gelinliğin çok hoş...çok begendim...
evet nasıl verdin 20 kiloyu anlat bakim...:44:

kızlar bakamıyorum bikaç gündür ayakkabı arıyorum ama bulamıyorum mahvoldu ayaklarım yaa hiç rahat değil ayakkabılar giydiğim anda rahatsız ediyolar ki düğünde napıcam bilmiyorum

ay cnm benim gelinliğin çok güzel.. güle güle giyin .. benimde vermem lazım o kadar hiç gelinlik bakasım yok bu kilolarla diyetisyene ben de mi gitsem ya bu kadar işe yarıyorsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…