gelinligin cok guzel,cok da yakısmısDugunden once azıcık bronzlasabilirsen hem daha zayıf gorunursun,hem gelinlik daha da guzel durur teninde.Bu arada tebrikler 20 kg az degil
Gelinliğin harika sanada çok yakışmış minenes arkadaşın paylaştığı gelin başı çok şık durabilir yada ben biraz daha cıvıl cıvıl olayım diyosan dağınık topuz tarzı bişeyi de ben bu gelinlikle yakıştırırdım doğrusu mutluluklar dilerim canım .. ayrıca sormadan geçemiycem diyetisyenin kim :)
gerçekten gelinlik çok yakışmış allah tamamına erdirsin inşallah ama benim asıl merak ettiğim 20 kiloyu nasıl verebildin bende şu aralar kilo aldım ama bi türlü şu boğazımı tutamıyorum sırrı nedirrrrrr
kızlar gelinliğimi aldım ve sizinle paylaşıyorum..20 kilo verdim gelinlik giycem diye..straples gelinlikler çok hoşuma gidiyo sizce çok mu taşmış nasıl olmuş yorum yaparsanız sevinirim
Eki Görüntüle 205444
4 ayda verdim cnm diyetisyene gittim 85 kiloydum şimdi 65 kiloyum hala topluyum tabi ki ama bu benim en zayıf halim olduğu için gözüme iyi gözüktü gelinlikte :) zamanla biraz daha veririm diye düşünüyorum..bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim..
eneeeeiki arada bi derede 20 kilo vermiş,bi de hala topluyum diiyo.haline şükret hatunnn
hehe ay öyle ama benim kalçam var baldırlarım kalın üst taraf daha ince gelinlikten belli olmuyo göbüş de var boyum kısa olunca 65 kilo doplu hatun oluyosun şekerim
senin diyetisyeninle tanışmak istiyorum,o olmazsa seninle de tanışabilirim
ayyy tüüü tüüü maşallahçok yakışmış gerçekten. ne çok sade ne çok abartılı. son zamanlarda gördüğüm en güzel gelinlik inanki. şansınız hep açık olsun inşallah. mutluluklar dilerim
çok beğendim yaaaaa bittim resmen çok güzel çok yakışmışallah bir yastıkta kocatsın inş, benim kafamda da böyle eteği uçuş uçuş modeller var ama bakalım artık kısmet, sen nerden aldın canım gelinliğini hangi marka ya da modaevi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?