gelinligin cok guzel, sade ve asil duruyor:)
mutluluklar dilerim...
kilo konusundada tebrik ederim, insallah bende dogumdan sonra verebilirim kilolarimi..
6 ayda 12 kilo aldim da
kızlar gelinliğimi aldım ve sizinle paylaşıyorum..20 kilo verdim gelinlik giycem diye..straples gelinlikler çok hoşuma gidiyo sizce çok mu taşmış nasıl olmuş yorum yaparsanız sevinirim
Eki Görüntüle 205444
teşekkür edrim yorumlarınız için arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum bu gelinliğin üzerine taç nasıl olur sizce? ya da nasıl bi saç hoş olur??
Maşallah güzel kilo vermişsiniz, çok sıkmamış ama acaba üstten 1-2 cm aşağıdan mı başlasaydı dedim, gerdanınızın daha çok görülmesi lazım sanki. siz öyle yaptınız demiyorum ama, straples giyinip dekolte vermemeye uğraşmak ve bedeni üste çekerek gerdanı kısaltmak bu tarz gelinliklerin tüm havasını yok ediyor bence. (dekolte vermek istemiyorsak straples olmayan bir sürü güzel model arasından seçim yapmak çok daha iyi sonuç verecektir.)
kumaşı, modeli, sadeliğini beğendim gelinliğin. güzel bir seçim.
bu gelinliğe has fikrim değil ama, bence gelinbaşı dediğin mümkün olduğunca derli toplu, gelinin güzel yüzünü ortaya çıkaran bir şey olmalıdır. zaten yapılan göz makyajları insanı olduğundan da güzel göstermektedir o gün. ben size favorim olan gelin başı ve tacını gönderiyorum. Mutluluklar...
20 kilo, valla süper tebrik ederim. işte azim bu. benim kilo fazlalığım yok, hatta normalde olmamdan zayıfım ama düğüne kadar spor yapıp biraz toparlanayım dedim(çok yumuş yumuşum da :) ) ama bi türlü başlayamadım. valla iraden çok hoşuma gitti
gelinliğe gelince bence çok güzel taşımışsın, yakışmış. allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?