Gelinlik Modelleri Gelinliğim :))

gelinligin cok guzel, sade ve asil duruyor:)
mutluluklar dilerim...
kilo konusundada tebrik ederim, insallah bende dogumdan sonra verebilirim kilolarimi..
6 ayda 12 kilo aldim da

verirsin cnm merak etme..kardeşim 8 ayda 32 kilo verdi diyetisyenle ama o 100 kilo falandı..ilk başlarda çok veriliyo da daha sonraları az az gidiyo önemli olan yağları vermek..artık ben de sıkıldım bu kadar kilo verdim bunu korusam şimdilik yeter diyorum düğünden sonra devam edicem inşallah 5 kilo daha versem iyi olur

teşekkür edrim yorumlarınız için arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum bu gelinliğin üzerine taç nasıl olur sizce? ya da nasıl bi saç hoş olur??

çok güzelmiş gelinliğiniz sizede çok yakışmış mutlulukla giyin

Son düzenleme:

canım gelinliğin çok güzel özellikle alt kısmı çok hoşuma gitti
20kilo için de tebrik ederim zoru başarmışsın gerçekten :82:

kızlar topuz yaptırsam nasıl olur sizce ?? bu modeli beğeniyorum çabuk bozulur mu acaba böyle sıkı sıkı değil ya ne dersiniz?

teşekkür edrim yorumlarınız için arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum bu gelinliğin üzerine taç nasıl olur sizce? ya da nasıl bi saç hoş olur??

Maşallah güzel kilo vermişsiniz, çok sıkmamış ama acaba üstten 1-2 cm aşağıdan mı başlasaydı dedim, gerdanınızın daha çok görülmesi lazım sanki. siz öyle yaptınız demiyorum ama, straples giyinip dekolte vermemeye uğraşmak ve bedeni üste çekerek gerdanı kısaltmak bu tarz gelinliklerin tüm havasını yok ediyor bence. (dekolte vermek istemiyorsak straples olmayan bir sürü güzel model arasından seçim yapmak çok daha iyi sonuç verecektir.)

kumaşı, modeli, sadeliğini beğendim gelinliğin. güzel bir seçim.

bu gelinliğe has fikrim değil ama, bence gelinbaşı dediğin mümkün olduğunca derli toplu, gelinin güzel yüzünü ortaya çıkaran bir şey olmalıdır. zaten yapılan göz makyajları insanı olduğundan da güzel göstermektedir o gün. ben size favorim olan gelin başı ve tacını gönderiyorum. Mutluluklar...

öncelikle yorumun ve tavsiyen için teşekkür ederim cnm orda gelinliğin içinde çamaşırım yoktu :) dekolte vermemek için değil de adamlar vardı tadilat yapan o yüzden fazla rahat edemedik çok sıktık zaten belki dediğin gibi biraz daha aşağıdan olabilir ama hep düşcekmiş gibi geliyo herhalde ondan da biraz çekiyrum yukarı :)

20 kilo, valla süper tebrik ederim. işte azim bu. benim kilo fazlalığım yok, hatta normalde olmamdan zayıfım ama düğüne kadar spor yapıp biraz toparlanayım dedim(çok yumuş yumuşum da :) ) ama bi türlü başlayamadım. valla iraden çok hoşuma gitti

gelinliğe gelince bence çok güzel taşımışsın, yakışmış. allah tamamına erdirsin

sağol cnm valla irade de bi yere kadar işte iştah olunca naparsın bi de evde herkes yerken sen diyet yapmaya çalışıyosan daha fena :)

canım maşalah çok güzel olmuş çok yakışmış.ben çok beğendim.allah bir yastkta kocatsın bir ömür mesut olun inşallah.darısı başımıza

gelinligin cok guzel,cok da yakısmıs Dugunden once azıcık bronzlasabilirsen hem daha zayıf gorunursun,hem gelinlik daha da guzel durur teninde.Bu arada tebrikler 20 kg az degil

Gelinliğin harika sanada çok yakışmış minenes arkadaşın paylaştığı gelin başı çok şık durabilir yada ben biraz daha cıvıl cıvıl olayım diyosan dağınık topuz tarzı bişeyi de ben bu gelinlikle yakıştırırdım doğrusu mutluluklar dilerim canım .. ayrıca sormadan geçemiycem diyetisyenin kim :)

gerçekten gelinlik çok yakışmış allah tamamına erdirsin inşallah ama benim asıl merak ettiğim 20 kiloyu nasıl verebildin bende şu aralar kilo aldım ama bi türlü şu boğazımı tutamıyorum sırrı nedirrrrrr

Çok yakışmış canım, maşallah Bu arada azminede hayran kaldım, inşallah istediğin kilona kavuşursun. Mutluluklar dilerim, darısı bana olsun

allah bir yastikta kocatsin, profil resminde arkadan gorduyunde benim gelinliyim :)))) ben de gelinliyimi cooook beyenmisdim , ama malesef cok pahali oldugu icin ve yeni 2011 model oldugu icin kiralamak zorunda kaldik...bende kalmasini oyle cok isterdim ki,,,ama olsun onemli olan mutluluk, ve biz cooook mutluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…