Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok guzel tasinissiniz, gelinliginiz yakismis 20 kg masallahhh ah su gelinlik sevdasi bir baska, insan kiloyu atsa atsa gelinlik giyeceği icin atar
allah bi yastikda kocatsin, darisi basima
4 ayda verdim cnm diyetisyene gittim 85 kiloydum şimdi 65 kiloyum hala topluyum tabi ki ama bu benim en zayıf halim olduğu için gözüme iyi gözüktü gelinlikte :) zamanla biraz daha veririm diye düşünüyorum..bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim..
anladım canım maşallah valla .. :81: e tabi spor da vardır değil mi spor nasıl ne kadar yaptın kusura bakma ben de vermek istiyorum da o yüzden soruyorum ..
kızlar gelinliğimi aldım ve sizinle paylaşıyorum..20 kilo verdim gelinlik giycem diye..straples gelinlikler çok hoşuma gidiyo sizce çok mu taşmış nasıl olmuş yorum yaparsanız sevinirim
Eki Görüntüle 205444
aslında spor yapmadım yani normal günlük işe git eve gel sadece bir ay öyle günde 45 dk falan yürüyüş yaptım o kadar şimdi de düğün koşturması var :) ama öyle spor salonuna falan gitmedim fazla da sarkmadım ama yumuşadım baya bii artık düğünden sonra belki giderim sıkılaşmak için..ne olursa olsun insan boğazını tutunca kilo veriliyo başka bi açıklması yok yani bunun..
ayy çok teşekkür ederim :)) valla uzun zamandır yalnız yaşıyodum dağın başında anca yiyo indan oldum 85 kilo..yapcak bişe yok sonra tayinim çıktı ve kendime gelmeye başladım..
darısı başıma demişsin umarım herşey gönlünce olur senin de
bir kadin kendine mutlaka bakmali tabi, sevindim adina kendine duzen vermessin, ayrica cok guzel bi kilodasin tebrik ederim walla
benimde bir ay sonra dugunum olucak allah nasip ederse ama sen ne sanslisinki gelinligin hazir, umarim bende bi an once icime sinen bir gelinlik bulurum
ben de çok gezdim dolaştım cnm ama artık almamız gerekiyodu bu gelinliğin de hafif olması çok rahat ettirdi beni üzerimde hiçbişe yokmuş gibi inan sallana sallana yürünüyo bazı gelinlikler çok ağır aman uzak dur derim..inşallah gönlüne göre bulursun mutluluklar sana da