Gelinlik Modelleri Gelinligim...

asil ve cok hos...alisagelmisin disinda birsey...cok harika duruyor, eminim sana cok yakisir,
duvagin nasil birsey sectnmi?
tac takacakmisin?
mutluluklar dilerim canim...dügün nezaman?
tesekkur ederim cnm duvagimi henuz secmedim ama yere kadar olacak..Orjinalinde ipke tul vardi yumusak bi si ama ben hareket katmak icin belki hafif simli bi duvak dusunebilrim..
Tac giymiycem cnm ama bole tasli bi toka olabilir diye dusunuyorum tatlim,cicek olmaz gibi geldi bu modele cunku..
ayy üst kısmı çok hoşş
güle güle giyersin umarım

tesekkurler cnm insallah...:1hug:

bayıldım hatta hemen modeli kaydettim:))
fatihdeki modaevi bunuda unutmıycam
sana cok yakıscagına eminim nikah fotolarınada bayılmıstım şimdiden mutluluklar

evet canim uzun yere kadar duvak cok yakisir bu gelinlige, cicek bencede olmaz sanki cünki sade ve tasli, tac takmazsan eger tasli bir toka cok hos durur, hatta bence direk tasli toka tak cünki tac ile standart olur, ama elbisen alisagelmisin disinda birsey oldugu icin bence toka tak tasli....
hayirli olsun güzelim...güle güle giy....hersey gönlünce olsun

bayıldım hatta hemen modeli kaydettim:))
fatihdeki modaevi bunuda unutmıycam
sana cok yakıscagına eminim nikah fotolarınada bayılmıstım şimdiden mutluluklar

cook tesekkur ederim cnm benim insallah dedigin gibi tasiyabilirm...Fatih'te buket modaevi..a.s

tesekkurler canim begenmene sevindim..:1hug:

cok sagol fistik insallah iyi bi sey cikar..Dedigin gibi tasli bi toka en uygunu olur herhalde..kaydirigubbakcemile5

harika bir secim yapmissin guzelim.cok hos ve asil duruyor gercektende.gule gule giy.

mutluluklar dilerim

benzer bir gelilik modeli ile karşılaştım oyüzden beyaz olmasını tavsşiye edrim ama yidede sen karar ver
bak

Son düzenleme:
üst kısım ve rengi çok güzel alt kısım biraz daha hareketli olsaymış daha güzel olurmuş sankim:)
ben de en cok ust kismini begendim zaten cnm,ama genelde altini da sade seviyorum sankim..:hulya:

Çok beğendim kesinlikle çok kibar.İnşallah istediğin gibi olur...
tesekkurler cnm..opuyorumnanaktan

harika bir secim yapmissin guzelim.cok hos ve asil duruyor gercektende.gule gule giy.

mutluluklar dilerim
cok sagol cnm amiin insallah hepimiz mutlu oluruz...a.s.

benzer bir gelilik modeli ile karşılaştım oyüzden beyaz olmasını tavsşiye edrim ama yidede sen karar ver
bak

sagol cnm resim icin gelinligi dikime vereli oldu bayaga koydugun resimdeki model de hos durmus kizimiza..yerimseniben

çok güzel olmuş ama bencede etek kısmı ya kabarık olmasaydı o zaman pılelerı daha guzel dururdu ya da hareket katılabılırdı dıe dusunuorum nacizane fikrim :)

cnm mükemmel bir seçim, umarım her şey içine siner, çok değişik bir model. nasıl desem...hem sade hem de çok şık. rengide koyu değil bence. Rabbim bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsinopuyorumnanaktan

çok güzel olmuş ama bencede etek kısmı ya kabarık olmasaydı o zaman pılelerı daha guzel dururdu ya da hareket katılabılırdı dıe dusunuorum nacizane fikrim :)
sagol cnm olabilirdi belki dedigin gibi...Sanirim ben sade seviyorum gelinligi..boshayallersmile
çok hoş ve değişik bi gelinlik.

umarm mutlu olursun a.s

cnm mükemmel bir seçim, umarım her şey içine siner, çok değişik bir model. nasıl desem...hem sade hem de çok şık. rengide koyu değil bence. Rabbim bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsinopuyorumnanaktan
amiin kizlar umarim giydigimde de guzel durur...olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…