- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
tesekkur ederim cnm duvagimi henuz secmedim ama yere kadar olacak..Orjinalinde ipke tul vardi yumusak bi si ama ben hareket katmak icin belki hafif simli bi duvak dusunebilrim..asil ve cok hos...alisagelmisin disinda birsey...cok harika duruyor, eminim sana cok yakisir,
duvagin nasil birsey sectnmi?
tac takacakmisin?
mutluluklar dilerim canim...dügün nezaman?
ayy üst kısmı çok hoşş
güle güle giyersin umarım
tesekkur ederim cnm duvagimi henuz secmedim ama yere kadar olacak..Orjinalinde ipke tul vardi yumusak bi si ama ben hareket katmak icin belki hafif simli bi duvak dusunebilrim..
Tac giymiycem cnm ama bole tasli bi toka olabilir diye dusunuyorum tatlim,cicek olmaz gibi geldi bu modele cunku..
tesekkurler cnm insallah...:1hug:
bayıldım hatta hemen modeli kaydettim:))
fatihdeki modaevi bunuda unutmıycam
sana cok yakıscagına eminim nikah fotolarınada bayılmıstım şimdiden mutluluklar
tesekkurler canim begenmene sevindim..:1hug:harikaaa!
evet canim uzun yere kadar duvak cok yakisir bu gelinlige, cicek bencede olmaz sanki cünki sade ve tasli, tac takmazsan eger tasli bir toka cok hos durur, hatta bence direk tasli toka tak cünki tac ile standart olur, ama elbisen alisagelmisin disinda birsey oldugu icin bence toka tak tasli....
hayirli olsun güzelim...güle güle giy....hersey gönlünce olsun
ben de en cok ust kismini begendim zaten cnm,ama genelde altini da sade seviyorum sankim..:hulya:üst kısım ve rengi çok güzel alt kısım biraz daha hareketli olsaymış daha güzel olurmuş sankim:)
tesekkurler cnm..opuyorumnanaktanÇok beğendim kesinlikle çok kibar.İnşallah istediğin gibi olur...
cok sagol cnm amiin insallah hepimiz mutlu oluruz...a.s.harika bir secim yapmissin guzelim.cok hos ve asil duruyor gercektende.gule gule giy.
mutluluklar dilerim
etek kısmını beğenmedim daha farklı olabilir.mutluluklar
cok guzel gule gule giy
çok güzel çok beğendim sade şık ve asıl duruyo üstünde düşünemiyorum :))
tesekkurler kizlar begenmenize sevindim,umarim dediginiz gibi tasiyabilirim:asigim:çok nefıss..bayıldım..
sagol cnm olabilirdi belki dedigin gibi...Sanirim ben sade seviyorum gelinligi..boshayallersmileçok güzel olmuş ama bencede etek kısmı ya kabarık olmasaydı o zaman pılelerı daha guzel dururdu ya da hareket katılabılırdı dıe dusunuorum nacizane fikrim :)
çok hoş ve değişik bi gelinlik.
umarm mutlu olursun a.s
amiin kizlar umarim giydigimde de guzel durur...olumunekankayizsmilecnm mükemmel bir seçim, umarım her şey içine siner, çok değişik bir model. nasıl desem...hem sade hem de çok şık. rengide koyu değil bence. Rabbim bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?