Gelinlik Modelleri Gelinligim...

aa hakkaten cnm ya seninki bayaga gosterisli bi modelmis..kaydirigubbakcemile2 o zaman sevindim sade bir model olarak gelinligimi begenmene...Allah mutlulugunuzu daim etsin..

opuyorumnanaktan

sağol cnm Allah inşallah herkesi çok mutlu eder 25 eylülde evleneceksn sanırım bende 25 nisanda evlendm 25 bana uğurlu geldi inşallah sana da uğurlu gelir cnm :nazar::nazar:

çok şık cok asil canım ,, gelinlikte bembeyaz sevenlerdenim ama bu modelde eminim bu renk daha hoş duruyordur..Güle güle giy

canım gelinliğin çok güzel gerçekten çok zarif bi model seçmişsin, yorumları okurken dikkatimi çekti fatih'te oturuyormuşsun gelinliğini de fatih'te diktiriyormuşsun acaba nerde diktirdiğini öğrenebilirmiyim, benim de 26 eylülde nişanım olucak gelinlik için daha vakit var bana ama aklımda bulunsun istedim, meslekdaşız bu arada bende tarih öğretmeniyim, sana da çokçok mutlulukla dilerim canım:))

sağol cnm Allah inşallah herkesi çok mutlu eder 25 eylülde evleneceksn sanırım bende 25 nisanda evlendm 25 bana uğurlu geldi inşallah sana da uğurlu gelir cnm :nazar::nazar:
insallah cnm benim ayni zamanda dogum gunum,dugun gunum..alkisalkisalkis
çok şık cok asil canım ,, gelinlikte bembeyaz sevenlerdenim ama bu modelde eminim bu renk daha hoş duruyordur..Güle güle giy
cnm ben de aynen hic aklima krem bi gelinlik diktirecegim gelmezdi..Beyaz istedim hep ama bu modeli senin de dedigin gibi bu renk kaldiriyo gibi geldi..

harika bayıldım :)) ayrıca bence çok uzun bir duvakla daha da göz alıcı olur
duvagim uzun olucak cnm allah nasip ederse..

bende hep beyaza niyetlenip gidip krem rengi aldım daha dogrusu bi modeli istediğim gibi diktirdim bu yıl modaymış bu renkler bakalım inş pişman olmayız :)

canım gelinliğin çok güzel gerçekten çok zarif bi model seçmişsin, yorumları okurken dikkatimi çekti fatih'te oturuyormuşsun gelinliğini de fatih'te diktiriyormuşsun acaba nerde diktirdiğini öğrenebilirmiyim, benim de 26 eylülde nişanım olucak gelinlik için daha vakit var bana ama aklımda bulunsun istedim, meslekdaşız bu arada bende tarih öğretmeniyim, sana da çokçok mutlulukla dilerim canım:))
cnm evet fatih'te oturuyorum gelinligimi de buket modaevine diktiriyorum FATİH DURAGİNİN karsisinda kaliyo..Bu arada evet meslektasiz ben de ingilzce ogretmeniyim cnm ve cook tesekkur ederim guzel dilegin icin, darisi basina insallah sevdigin insanla mutlu bi ömur diliyorum sana..

çok güzelmiş,mutluluklar dilerim maşaallah
tesekkurler amin insallah cnm..:Saruboceq:

bende hep beyaza niyetlenip gidip krem rengi aldım daha dogrusu bi modeli istediğim gibi diktirdim bu yıl modaymış bu renkler bakalım inş pişman olmayız :)
sorma cnm hep beyaza niyetlendim ben de senin gibi hatta kirik beyaz mi diktirsem dedim gelinligi ama bu rengi daha hos geldi gozume..

sorma cnm hep beyaza niyetlendim ben de senin gibi hatta kirik beyaz mi diktirsem dedim gelinligi ama bu rengi daha hos geldi gozume..

benim avantajım aynı modelin hem beyazı hem kırık beyazı hemde kremi olmasıydı saten insan böyle birşeyde bi an da karar veriyor sanırım içimize sindiğinden :)

mesela çok gelinlik giydim ya pot durdu ya kötü durdu bişiler oldu

saten göbekte var direk belli ediyorlardı ama bunu giyince dümdüz oldu karnım:)

hani derler ya senin için dikilmiş diye aynı o hesap hiç beyazı düşünmeden giydim ondan :)

benim avantajım aynı modelin hem beyazı hem kırık beyazı hemde kremi olmasıydı saten insan böyle birşeyde bi an da karar veriyor sanırım içimize sindiğinden :)

mesela çok gelinlik giydim ya pot durdu ya kötü durdu bişiler oldu

saten göbekte var direk belli ediyorlardı ama bunu giyince dümdüz oldu karnım:)

hani derler ya senin için dikilmiş diye aynı o hesap hiç beyazı düşünmeden giydim ondan :)
evet cnm aniden karar verdim ben de oyle cok dusunmedim uzerinde bi cok konuda oyleyim aslinda hemen alip gecerim..Umarim diger konularda da boyle devam eder..
gule gule kullan cnm sen de gelinligini insallah..:1hug:

tatlım gelinliğin gerçekten çok şık ve güsel çok beğendim güle güle giy nerden aldın acaba öğrenebilirmiyim?

cnm evet fatih'te oturuyorum gelinligimi de buket modaevine diktiriyorum FATİH DURAGİNİN karsisinda kaliyo..Bu arada evet meslektasiz ben de ingilzce ogretmeniyim cnm ve cook tesekkur ederim guzel dilegin icin, darisi basina insallah sevdigin insanla mutlu bi ömur diliyorum s

buket modaevine diktirdiğini tahmin etmiştim oranın modelleri benim de çok hoşuma gidiyo gelinliğinin sana da çok yakışacağına eminim:1:

güzel model beğendim..etek kısmı fazla baseni bölüyor, gerçi bu modeller moda oldu ama..

Çok güzelmiş gerçekten, benim zevkime uymuyor ama sana çok yakışacağından eminim,
asil ve sade aynı niktahtaki o güzel elbisen gibi.
Üstünde görmeyi merakla bekliyorum.
Mutlulukla giy canım a.s.

Back