- Konu Sahibi miss_curious
Harika bir gelinlik ,bence ne rengiyle ne de modeliyle oynat arkadaşım . Mutluluklar , Allah bi ömür boyu mutlu etsin inşş..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de cok guzel ve sık sade ama gosterıslı...
Harika bir gelinlik ,bence ne rengiyle ne de modeliyle oynat arkadaşım . Mutluluklar , Allah bi ömür boyu mutlu etsin inşş..
rengi modeli ile cok asil durmus (sedef rengi)Gelinliklerde cigi beyazi begenmiyorum ben sahsen..mutluluklar dilerim canim
canım gelinliğin çok güzel hem sade hem şık güle güle giy...
waooow cok farkli ve asil duruyo
bende cok begendimm..
mutluluklar canimmm
Gerçekten çok şık ve asil duruyor mutluluklar dilerim..
alışılmışın dışında canım. farklı bir havası var. bence güzel bir seçim yapmışsın.
mutlulukla giyersin inşallah şekerim :))
evet bende beğendim çok hoş sade ve şık. güle güle giyensin inş. benim düğünümde seneye ama 1 fikir oldu banada:)
cok ama cok cok güzel
tesekkur ederim kizlar..Gelinligim nerdeyse bitti,su anda bi sıkıntı yok..İstedigim gibi olucak insallah..cok güzel hele üst kismi süpermis
güle güle giyersin insallah
tesekkur ederim cnm,umarim dedigin gibi guzel olur..opuyorumnanaktançok şık,sade ve zarif şimdilik böyle güzel durduğuna göre kimbilir üzerine nasıl durur o saçlar, makkyaj ve duvakla çok şık bir gein olucağını umuyorum arkadaşım şimdidien mutluluklar tatlım.
sagol cnm cok seviyorum sade ve şık olmayi..:kedi:DEĞİŞİK..HERKESDE OLMAYAN,SADE,ŞIK,KALİTELİ BİR GELİNLİK...ÇOK BEĞENDİMMM opuyorumnanaktan
sagol cnm benim..opuyorumnanaktanbayıldım . cok sade ve cok şık
evet cnm herkes ayni seyi soylemisti bi duvagin eksik diye..O elbiseyi Fatih'ten almistim ZERO POINT isimli magazadan...Ben nikahta giydiğin elbiseni çok beğendim, resmen gelinlik gibi, ona bir duvak taksan dahi olur valla..:1rolleyes:
o elbiseni nerden aldığını söyleyebilirmisin?
insallah cnm cok tesekkurler..Canım gelinliğin çok zarif eminim çoookkk güzel bir gelin olacaksın :)
canım gelinliğinin son halini ne zaman göstericeksin bizeee :)