- Konu Sahibi miss_curious
Harikaa desemmmmmm ... delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değişik bi model çok zarif canım
Oldukca şık gorunuyor.Umarım mutlu gelecegınıze adım atarken sıze uğur getırır...
gorusunu belirttigin icin tesekkur ederim cnm ama ben daha cok bu tarz gelinliklerden hoslaniyorum abarti sevmiyorum...boshayallersmilegüzel ama daha ok abiye elbise gibi duruyo abartılacak kadar güzel bişey deği açıkcası
kesinlikle çok şık çok hoş bi gelinlik
inş istediğiniz gibi de dikerler
ayrıca şimdiden çok mutluluklar dilerim
Harikaa desemmmmmm ... delikafadulden
amiin cnm insallah...woowww çok sade çok şık
Allah tamamına erdirsin mutlulukla giy inşallah
tesekkurler cnm ben de cok begendim..çok güzel bi gelinlik seçmişsin.. mutluluklar diliyorum..
sagolun ben sadeligi seviyorum alti biraz farkli,pileleri var ama biraz da olsa iddiali bi gelinlik...Her vucut seklinin kaldiramayacagini dusunuyorum..Ben bu sekliyle begendim..boshayallersmileresimlerine baktım çok sade ve güzel olmuşun tebrik ederim..bende abartı taşlı kabarık gelinlik sevmiyorum ama senin gelinliğin altı biraz elbise gibi geldi bana
tesekkur edeerim cnm sen de diledigin gelinligi bulabilirsin insallah..tabiki herkesin zevkii farklı güle güle giya.s.
cnm duvagi sade oluck ipek-tul karisimi ve ayaklarima kadar uzun..insallah iyi bir dikim olur, bi de yazin kilom fazla degismez..Yoksa model direk uzerime oturacagi icin hos olmaz..Arkasi da bagcikli olucak:kedi:Alışılmışların dışında, giyildiği zaman harika durabilecek bir model bence gayet yakışacaktır canım sana.opuyorumnanaktan Her vücüt tipi taşıyamaz bu gelinliği:kedi: Duvağını nasıl düşünüyorsun cnm ?
tesekkurler cnm sen de sade seylerden hoslaniyorsun demek benim gibi..
Kumaşı ve üst kısmı çok şık ve asil duruyor .. mutluluklar
çok güzel güle güle giy inş.
cok begendım cok zarif ..
aa hakkaten cnm ya seninki bayaga gosterisli bi modelmis..kaydirigubbakcemile2 o zaman sevindim sade bir model olarak gelinligimi begenmene...Allah mutlulugunuzu daim etsin..tam aksine cnm abartı delisiyim ama beğendiğim ilk sade gelinlik gerçi ben bunu alsaydm yine aynı duvağımı ve aksesuarlarmı kullanırdm :)
bu da benm gelinliğim
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/367390-gelinligim.html
tesekkur ederim cnm,insallah...
cok hos, mutluluklar dilerim
Çok güzel ve asil bayıldım güle güle mutlulukla giymek nasip olsun inşallah