Gelinlik Modelleri Gelinligim...

değişik bi model çok zarif canım

Oldukca şık gorunuyor.Umarım mutlu gelecegınıze adım atarken sıze uğur getırır...

tesekkur ederim kizlar amin insallah...opuyorumnanaktan

güzel ama daha ok abiye elbise gibi duruyo abartılacak kadar güzel bişey deği açıkcası
gorusunu belirttigin icin tesekkur ederim cnm ama ben daha cok bu tarz gelinliklerden hoslaniyorum abarti sevmiyorum...boshayallersmile

resimlerine baktım çok sade ve güzel olmuşun tebrik ederim..bende abartı taşlı kabarık gelinlik sevmiyorum ama senin gelinliğin altı biraz elbise gibi geldi bana

woowww çok sade çok şık
Allah tamamına erdirsin mutlulukla giy inşallah
amiin cnm insallah...

çok güzel bi gelinlik seçmişsin.. mutluluklar diliyorum..
tesekkurler cnm ben de cok begendim..

resimlerine baktım çok sade ve güzel olmuşun tebrik ederim..bende abartı taşlı kabarık gelinlik sevmiyorum ama senin gelinliğin altı biraz elbise gibi geldi bana
sagolun ben sadeligi seviyorum alti biraz farkli,pileleri var ama biraz da olsa iddiali bi gelinlik...Her vucut seklinin kaldiramayacagini dusunuyorum..Ben bu sekliyle begendim..boshayallersmile

Alışılmışların dışında, giyildiği zaman harika durabilecek bir model bence gayet yakışacaktır canım sana.opuyorumnanaktan Her vücüt tipi taşıyamaz bu gelinliği:kedi: Duvağını nasıl düşünüyorsun cnm ?

cnm duvagi sade oluck ipek-tul karisimi ve ayaklarima kadar uzun..insallah iyi bir dikim olur, bi de yazin kilom fazla degismez..Yoksa model direk uzerime oturacagi icin hos olmaz..Arkasi da bagcikli olucak:kedi:

Son düzenleme:
aa hakkaten cnm ya seninki bayaga gosterisli bi modelmis..kaydirigubbakcemile2 o zaman sevindim sade bir model olarak gelinligimi begenmene...Allah mutlulugunuzu daim etsin..

.

cok hos, mutluluklar dilerim
tesekkur ederim cnm,insallah..
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…