- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
insallah cnm begenmene sevindim..a.s.bende çok beğendim.çok şık ve kibar hayırlısıyla giyersin inşallah
cnmcm esimle de gorustum o da ayni kalsin diyo bana gosterdigin gelinligin yaninda gercekten beyaz gibi duruyor..Ozelden msj atiyorum sana uzerimdeki sekli ile..Canımcım çok sade ama hoş, sana çok yakışacağına eminim. Renk konusuna gelince bence koyu değil, sana gösteriğim gelinliği hatırlasana onun yanında beyaz bile kalır. Bence böyle kalsın, beyaz diktirme.
sade ve çok şık
mutluluklar
ayyyy canım ben çok çok beğendim. harika valla. güle güle mutlulukla giy...
çok zarif ve şık
beğendim alkisalkisalkis
insallah cnm icime siner dedigin gibi...bende begendm cnm inş istedign gibi dikerlerr gelınlıgını içine sine sine giyersn inşşşşşşŞeniz
tesekkurler cnm sen de sade seylerden hoslaniyorsun demek benim gibi..çok beğendim yaa evlenmeden önce görseydim bir örnek daha olabilirdi benm içn :) kendi gelinliğime hâla aşığım ama bu da çok güzelmiş
aaa cidden mi sagol cnm tasarimci gozuyle begenmene sevindim cidden..bir gelinlik tasarımcısı olarak tüm samimi fikrimi söylüyorum çok zarif bir model seçmişsin hayırlısıyla giymek nasip olsun
sagol cnm insallah...opuyorumnanaktanguselmıs canım
gule gule gıy
oncelikle cook tesekkur ederim sevgili zumremMiss_curios gelinliğini çok beğendim, özellikle de üst kısmına bayılllldım :) Tam hayal ettiğim gibi bir üstmüş gerçekten. Acaba ne kadara diktireceğinizi öğrenebilir miyim? Bir de sanırım bu gelinliği İstanbul'da diktiriyorsunuz, Antalya'daki gelinlikçilere baktınız mı hiç? Ben Antalya'dayım da, benim de düğünüm Kasım gibi olacak kısmetse, yavaş yavaş araştırmalara başladım :) Ben de istediğim modeli diktirebileceğim bir modaevi arıyorum da...
(Bu arada meslektaşız sanırım ben de İngilizce Öğretmeniyim)
iyi günlerde giyin inş. gelinliğinizi...
cnm insallah avatardaki benim evet..yerimsenibenBegenmenize sevindim gercekten...avatar resminde ki sizseniz kesinlikle çok güzel taşırsınız hoş bir gelinlik üst kısmı harikulade etek kısmı da yakından eminim ki çok daha güzel görünüyordur
Sagol cnm...a.s.çok hoş
sade ve şık çok beğendim
sayfayi actigimda gelinligi gördügümde woww dedim icimden, cokk asilll zarifff cok hos bir gelinlikk, ne bir abarti var nede göze carpan cirkin bir bölge... ay tam anlatamadim...
basenden dogru dar gidiyor etegi bence bu üst icin cok hos, kabarik hareketli etek gitmez buna...
muhtesem..... sade asil olmak en güzelii
kabarik nisanlik denedigimde düsündüm ben bunun icinde nasil oynicam diye, en güzeli asil zarif olmak sanirimm
güle güle giyy
ben de en cok ustunu sevdim cnm ama ben sevmiyorum pek alti hareketli gelinlikleri o yuzden bunu tercih ettim..üst kısmı tek kelime ile harika
etek üste göre sönük kalmış:bbo:
Ben de memnun oldum çok iiymiş hem gelinlik hem de fiyatı cnm. ınş. ben de böyle güzel bir gelinlik dikebilecek bir yer bulabilirim Antalya'da. Hayırlı olsun şimdiden tayinin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?