Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
buda benimgelimliğim arkadaşlar ama manken üzerind eben kendi resimlerimi ekleyecem sizlere özellilkle XL giyen büyük bedbe bayanlara göre rahat tasarlanmış bir gelinlik modeli
çok sade şık bi gelinlik olmuş. ama gelinliği gelinlik yapan bi özellikde pırıltısı değil mi. bence son hali değilse taşlarla biraz pırıltı katsan ışıkların altında pırıl pırıl olursunnnzemuszemus
kızlar ben evliyim zati ama kendiş fotolarım sistemimde kayıtlı değil kaydeder etmez atacam sizler eevet kızlar biraz sade ama balık etli olunca çok şaşalı olmuyor öndeki işlemeler pu ve taşlarla dizan edildi merak etmeyim şıkır şıkırdı anlıcanız kaydirigubbakcemile5
bende 42 beden giyiyorum ve gelinliğim istediğim gibi olmayacak diye korkuyorum. diktireceğim kesin zaten ama nasıl bi model bilmiyorumki. ama seninki güzel gözüküyor.mutluluklar