gelinliğim

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Gelinliğim den bahsetmiştim önceki konumda .Bugun teslim almam grekiyordu gittim kol yapılacaktımanken üzerinde olmuyor sizin üzerinizde deneyeceğiz dediler.denediler 1 2 saat e gelin alın dediler gittim gelinlik daratılacaktı bir de

neyse gelinlik pot duruyor kol deseniz saçma sapan ben seçmedim kolun dantelini o uygun diye o dantel yapılmış korkunçtu ağlayasım geldi.Yine bir şekil oturtmaya çalıştım danteli dikin dedim sarkmasın iğneledi falan yine bir şeye benzedi ancak gelinliği alamadım tabi.
Sonra bir kız daha vardı benim gelinliğimin aynısını almış onda dümdüz duruyor bende pot bana sadece bu dantel uygun diye bir kol yapmışlardı saçma salak kıza bir kol yapmışlar boncuklu falan harika duruyordu

öyle sinirim bozuklu kasımın 4 ndeydi ilk provam ve hala bitmedi gelinliklerim ne yapacağım bilmiyorum birdaha temmuz 20 de gideceğim ve ilk düğünüm ağustos 5inde bir akıl verin kızlar ne yapacağım

ha birde dipnotben gelinliği 3500e aldım o kız 6 bine almış bana 6 bn demişlerdi biz indirdik ama kızın faturasını gördüm 6 bine almış acaba ondanmı benle ilgilenmiyorlar anlayamadım

oha yazik kiz iki mislini ödemis nerdeyse. yani kesin bu yüzden ilgilenmiyorlar senle

Üf çok tirsiyorum bu gelinlik stresinden. Hazır bir elbise alicam o olucak.
Sakin durmayin korksun gözleri. Direkt tarih isteyin ekstra bı hata asla istemiyorum diyin. Hallederler

Ben de gelinliği almaya gittiğim gün saat beşte yola çıkmam gerekiyordu o gün sadece iki kere daralttık. en son saat 4.45 de üstümde kol dikiyordu bana iki kişi. sinirlenip gelinliği o halde alıp evde kendim diktim. Bence daraltma konusunda baskı yapın onu yaptırın başlarında bekleyerek. Gerisini evde kendiniz yapın. İsterseniz boncuk da dikersiniz. Emin olun onlarınkinden güzel olur.

Back
X