• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim , Yorumlarınızı bekliyorum gelincikler.. Teşekkürler!

ben beğenmedim ya çok abartı bu hemde baya bi abartı cnm bence başka bak sade ve hoş olabilir

bence de güzel değil arkadaş
fikir sormak için sordun sonuçta değil mi
çooooooook güzel modeller varken nie bu

canım güzel ama alt tarafı bana pek de hitap etmiyor üst kısmı ise çok hoş alt tarafını da senin beğenmen önemli:) sen beğendiysen güle güle giy, mutluluklar dilerim.

aaa pardon onu iptal etmissin olsun daha iyi etmissin. hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kararini degistirmene sevindim. Ilk paylastigin resimdeki gelinlikte alt kisim la üst kismin hic alakasi yoktu. Ve ne alt ne de üst acik söylemek gerekirse hic güzel durmuyordu.
Ama sonraki paylastigin modeli cok begendim, zarif ve kibar. Eger ilk paylastigin resimdeki sensen sanada cok yakisacagini düsünüyorum. :16:

Planeta-B.jpg

Planeta modeli güzel tabi. Sonuçta pronovias. ama bu gelinliği ikinci dantelle nasıl uygularsınız, daha doğrusu nasıl bir sonuç çıkar onu bilemiyorum. Çünkü bu gelinlik tül üstüne dantel parçaları aplik yapılarak oluşturulmuş, danteli böyle olacak dediğin gelinlikteyse dantel direkt en dışa kaplanmış.

Ben şahsen tamamı dantel olacak bir gelinlikte, gelinliği tekdüzeleştiren ikinci yöntem yerine, dantelin dağılımını değiştirerek daha hareketli bir görüntü oluşturan birinci yöntemi seçerdim.

Ayrıca, belki daha da önemlisi, pronovias orijinali yönteminde, diğer yönteme göre çok daha az dantel gideceğinden aynı bütçede daha kaliteli dantel kullanma imkanı bulurdun.

Ki pronovias bir gelinlik beğenirken aslında, farkında olmasak da kumaşı beğeniriz. pronovias gelinliklerin güzellikleri çoğunlukla aşırı kaliteli kumaşlarından gelir. zaten bundandır ki kumaş kalitesini ayırt etmeyen gelinlerce "fazla sade ve gösterişsiz" olmakla suçlanırlar.

umarım dikimden iyi bir sonuç alırsınız. ilk gelinlikten vazgeçmeniz ise tam isabet olmuş.

Son düzenleme:
üst kısmına bayıldım ama etek kısmına birazcık taş serpiştirseydin daha uyumlu olabilirdi,diyordum tam gelinliğini değiştirdiğini farkettim:) ama bu da çok sade bi seçim olmuş

Son düzenleme:
Tek kelimeyle """"""""SÜPERRRR!""""""""Üst kısmı ,alt kısmı muhteşem ya bu güne kadar en çok beğendiğim gelinlik diyebilirim. Mutlu ve huzurlu giy inşallah. Rabbim yüzünüzü ömür boyu güldürsünnn. :79:

Üstü çok hoş canım ama altı benim tarzım değil.Sanki kirpi iplerden örgüleri anımsattı ilk bakışta bana.
Daha farklı bir altla daha da ince durursun sanki.
Mutluluklar dilerim...

İlk mesajınızı düzenlemenizi tavsiye ederim. Ama ilk gelinliğinizi kaldırmayın ki konuyu okuyanlar yorumların neye geldiğini görebilsin. Altına "seçtiğim gelinliği değiştirdim , yenisi bu" kabilinden bir not yerinde olacaktır, nacizane

İlk mesajınızı düzenlemenizi tavsiye ederim. Ama ilk gelinliğinizi kaldırmayın ki konuyu okuyanlar yorumların neye geldiğini görebilsin. Altına "seçtiğim gelinliği değiştirdim , yenisi bu" kabilinden bir not yerinde olacaktır, nacizane

teşekürler iyi fikir :) pek vakit bulamadığımdan uğraşamadım doğrusu..

canım bence çok güzel benim gelinliğime çok benziyor sadece altı farklı hayırlısıyla Allah hepimize giymeyi nasip etsin nasıl bir saç düşünüyon birde tac mı çiçek gibi bişey takcan mı

cnm iyiki gelinliğini değiştirmişsin ilk gelinlik üst kısmı hariç hiç güzel gözükmüyordu

hayırlısı olsun cnm

cnm gelınlıgı degıstrmekde cok dogru bı karar vermıssın .acık soylemek gerekırse ılk gelınlık cok demode gorunuyordu.oyle tafta gorunumlu abartılı kabarık modeller eskıdı artık ..ama 2.gelınlıgın cok begendım ,dantel tul seklınde ınıyor etek ucları cok modern gorunuyor .gule gule gıyersın ınsallah cnm .sımdıden tebrık ederım .

Back