• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim , Yorumlarınızı bekliyorum gelincikler.. Teşekkürler!

Gelinlik çok hassas bir mevzu çünkü onu giyerken bambaşka duygular hissediyoruz
her fikirde insanı çok etkiliyor
belki size çok güzel gelmiş olabilir ama bence sizi kısa göstermiş
ama üstü çok güzel
çok beğendiysenizde belki biraz daha kısa olabilir
ama yinede zevk sizin iyi günlerde giyin

Üstü sırf taş altı sırf dantel kabartma çok keskin bir gelinlik pek beğenmedim ben :26:

bnde gelinlğimi diktreceim beğendğim modeli internetten beğendm üzernde istedğim değişklkleri söyledm ama diktreceğim yer nasıl yapacak bi fikrm yok yani uygun fiyata da yapıyo aynısını yaparız diyo ücreti peşin alıp dikiyo ... ne dersiniz aranızda edrneli varmı edrnede diktrcem gelnliği

İlk sayfadaki gelinligi bende begenmedim gösterisli seyler pek tarzım degil. Tabii zevkler ve renkler tartısılmaz senin begenmem önemli olan ama sonradan koydugun gelinliklere bittim diyeyim kısaca ;)

benim gelinliğimin modelinde bende la sposa nın detalle modelini sipariş verdim güzel tercih olmuş dantel için eminönüne gidebilirsin harika danteller var :10:

dün dantel seçimini yaptık gelinlikçim yaklaşık 40 -50 dantel modeli getirmiş arasından seçtim.. Aslında benim isteğimde Eminönüne gidip seçip almaktı fakat gelinlikçim bu şekilde çalışmıyormuş :((

alt kısmını bende beğenmedim arkadaşım. Kürk gibi duruyor çok kalın.
Üst kısmını bende beğendim
Düğünün ne zaman canım?

sonra eklediğini görmemişim canım şimdi farkettim. O gelinlik daha güzel ve hatta bence çoooookk güzel. :nazar:

alt kısmını bende beğenmedim arkadaşım. Kürk gibi duruyor çok kalın.
Üst kısmını bende beğendim
Düğünün ne zaman canım?

ilk resimdeki gelinlik değil canım onu iptal ettim yanlış bir seçim olmuştu!! şimdiki modelim çok farklı.. aşşagıdaki modelin tamamen dantel hali olucak inşallah :) Düğün 9 Ekim'de..

$alcanar.jpg

ilk resimdeki gelinlik değil canım onu iptal ettim yanlış bir seçim olmuştu!! şimdiki modelim çok farklı.. aşşagıdaki modelin tamamen dantel hali olucak inşallah :) Düğün 9 Ekim'de..

Eki Görüntüle 227341

Hayırlı olsun canım şimdiden. Bu gelinlik güzelmiş beğendim:34: kuyruklu dimi o? çok şık görünüyor
GÜle güle giymek nasip etsin rabbim

bende beğenmedim canım ama zevk tabikide beğendiysen sorun yok.sen giyiceksin sonuçta,mutluluklar şimdiden :74::71:

Back