• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim , Yorumlarınızı bekliyorum gelincikler.. Teşekkürler!

kadıköyde gelinlik bakarken bu modelin aynısını bir bayan deniyordu oda senin gibi beğenmiş ama kararsız kalmıştı :) gelinlği yakındanda gören biri olarak diyorumki başka modellere bak seni kısa göstermiş bu model arada belin yok gibi

üst kismi güzel ama alt kismi cok basit duruyor...
baska modellere bak bence.. :34:

Üst kısmın renksiz olması gerektiğini düşünüyorum.Hatta Cengiz Abazoğlu'da gelinlik bölümünde aynı şeyi söylemişti.Alt kısmı da inanılmaz kabarık ve uzun boylu değilsiniz.Daha kısa göstermiştir eminim.Henüz almamışsınız.Biraz daha bakın derim.​

öncelilikle mutluluklar dilerim ben gelinliğinizi ilk gördüğüm an tepki şu oldu; kız güzel ama gelinlik kesinlikle olmamış dedim çünkü zerafetten uzak sadelik hiç yok.ama son tercih tabi ki sizin...:80:

farklıymış ama güzel değil.
hevesini kırmak istemem ama ben de beğenmedim :50:

keske alt kismi biraz daha kibar olsa canim :) ust kismi cok hos vaktin varsa alt kismini degistir
kizma bana :5:

Fotodan mı öyle görünüyo bilmiyorum ama bu gelinliği daha uzun boylu ve daha zayıf biri giymeli sanki.. Sana da biraz daha az kabarık bi model daha çok yakışır diye tahmin ediyorum.. :71:

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler hepinize. Benim göremediklerimi görüp beni bilgilendirdiniz. İnsanın kendi üzerinde olunca objektif yorum yapamıyor.. anlaşılan o ki güzel bir gelinlik değil ve birkez daha anladımki ilk verilmiş karar herzaman en doğru karardır! Neden derseniz ben bu gelinlikle hiç alakası olmayan tamamen Fransız danteli bir gelinlik hayal ediyordum herzaman.. Demekki kararımı değiştirmemeliymişim..

çook teşekkürler neredeyse alıyordum bunu :61:

canım benim ne hevesini nede kalbini kırmak isterim ...kırıldıysan da özür dilerim öncelikle.....

gelinliğin üstü güzel ama o alt kısmı çok kabarık durmuş...o kabarıklık biraz daha aşağıdan olsa yani basenden aşağıda ve kuyruğu biraz daha uzun olsa hoş olur belki....bence başka modeller de dene canım...ama sen beğendiysen bizim dediklerimizi boşver canım çünkü herkesin zevkleri farklıdır...

gelinligin üst kismi harika, ama alt kismi biraz emanet ve abarti duruyor canim
kararini degistirmisin zaten o yüzden cekinmeden söyledim :)
bence fizigin cok güzel, daha zarif hos bi model bulacaksindir eminim

kararını verdiğine sevindim bence daha iyisi kesinlikle olabilir...kib...:81:

ya aslında gelinlik çok tatlı ama arkası çok uzun ve fazla yerlerde gibi geldi bana

$planetaa.jpg $planetac.jpg

Ve işte ilk kararımdaki gelinlik modelim.. Fakat bu modeli alttaki dantel'in kullanılmış olan hali olucak.

$a77.jpg

Back