Gelinlik Modelleri Gelinliğim , Yorumlarınızı bekliyorum gelincikler.. Teşekkürler!

TUBOF

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
20
0
36
İstanbul
Yeni modelim Prnovias Alcanar modeline yakın bir model tamamen Fransız danteli ile yapılacak..fakat resim yükleyemiyorum..Sevgiler!

Eklentiler

• $IMG00292-20110709-1509.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 153
  • $IMG00293-20110709-1509.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 154
Son düzenleme:
Ben beğenmedim canım ya, altı tavuskuşunu anımsattı bana

Aslında istediğim model çok farklı idi. Tamamen işli Fransız danteli bir gelinlik istiyordum.. Fakat bunu görünce ve giyince fikrim değişti.
çok kararsızım

ben bunu çok begendm bayıldm.bn aynı modeln bıraz daha uzun kuyruklusunu düşünuorm.fiziğinede çok yakşmş bnce.

begenen olacak ,begenmeyen olacak.
ben begenmedim canim, tabi bir ehemmiyeti olmaz benim begenmemem, sen bu gelinligi cok sevdinse tabiki bunu giyeceksin.
zevkler ve renkler tartisilmaz...
etekleri cok abartili canim:44:

canım kızma ama bende beğenmedim üst güzel ama alt hiç olmamış belden aşağı çam ağacı gibi bi görünümü var ...

Gelinlik işi biraz tarz, biraz zevk meselesi. Açıkcası benim hiç tarzım değil. Ben dantel ağırlıklı, tasarladığım bir gelinliği diktiriyorum. Sen sevip beğendiysen, içine sindiyse sorun yok. Eğerki kararsızsan biraz daha gez bak derim canım

Ben sevdim canımm cok şirin farklı.. Güle güle giyy.. Bende severim böle tasarımları... Tarzın cok hoş :)

tatlım üstü çok güzel fakat ben altını beğenmedim ama sen beğendiysen al giy içinde kalmasın herkesin zevki farklıdır

ust guzel ama alti hic tarzim degil
eger sevdiysen icinde kalacaksa mutlaka al ama sende kararsizsan icine sinmediyse derhal uzaklas o gelinlikten
bide her gelinlik her bayana yakismiyor bu sana cok yakismis .. allah bir omur boyu mutlu etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…