Yasbel Guru Kayıtlı Üye 25 Aralık 2012 893 261 323 10 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasbel #61 dimple91 .!.: evet kuzum benımde 6 nisan düğünüm 5 nisan kına gecem =) oyy cok teşekkür ederim bebeğimm Allah ikimizede hepimizede güle güle giymeyi bi ömür mutlu olmayı nasip etsin inşallah =) =)) bazen bana da bildirim gelmiyor kuzum bende çok şaşırdım görünce kader arkadaşıymışız bak nerden nereye =))) hazırlıklar nasıl gidiyo ? Genişletmek için tıkla... sorma canım ya bnm kına gecem belli degil amin insallah hepimizi henüz hazırlıklarda gene eksik bitmiyooo az cok hazırlamaya devammm:):)
dimple91 .!.: evet kuzum benımde 6 nisan düğünüm 5 nisan kına gecem =) oyy cok teşekkür ederim bebeğimm Allah ikimizede hepimizede güle güle giymeyi bi ömür mutlu olmayı nasip etsin inşallah =) =)) bazen bana da bildirim gelmiyor kuzum bende çok şaşırdım görünce kader arkadaşıymışız bak nerden nereye =))) hazırlıklar nasıl gidiyo ? Genişletmek için tıkla... sorma canım ya bnm kına gecem belli degil amin insallah hepimizi henüz hazırlıklarda gene eksik bitmiyooo az cok hazırlamaya devammm:):)
dimple91 Miray Doğdu Giray Abi Oldu(BalOğlum&AyParçasıKızm) Kayıtlı Üye 29 Eylül 2013 830 1.130 408 33 10 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasbel #62 yasarinsibeli .!.: sorma canım ya bnm kına gecem belli degil amin insallah hepimizi henüz hazırlıklarda gene eksik bitmiyooo az cok hazırlamaya devammm:):) Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin kuzum :) Allah hepimize kolaylık versin :)
yasarinsibeli .!.: sorma canım ya bnm kına gecem belli degil amin insallah hepimizi henüz hazırlıklarda gene eksik bitmiyooo az cok hazırlamaya devammm:):) Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin kuzum :) Allah hepimize kolaylık versin :)
Yasbel Guru Kayıtlı Üye 25 Aralık 2012 893 261 323 10 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasbel #63 dimple91 .!.: Kolay gelsin kuzum :) Allah hepimize kolaylık versin :) Genişletmek için tıkla... amin canımmmmmmm
dimple91 .!.: Kolay gelsin kuzum :) Allah hepimize kolaylık versin :) Genişletmek için tıkla... amin canımmmmmmm
Yasbel Guru Kayıtlı Üye 25 Aralık 2012 893 261 323 6 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Yasbel #64 ...................................