Gelinlik Modelleri gelinliğim ve kınalığım

Yasbel

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
893
261
323
ilk öylesine denememdi dügünüm nisanda ama gelinlikte tereddütteyim klasiklesti artık fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla ikisinide neden aynı model tercih etdigini ben anlayamadım gelinlik kınalığının beyazı sadece , ben artık prenses model görmekten sıkıldımmmmmmmmmmmmm

Gelinliğin üstünü çok mu çekiştirmişsin? Sanki göğüs dekoltesini kapatayım derken fazlaca yukarı çıkmış gibi duruyor..

Boyunuz kısaysa prenses modeller olduğundan da basık gösteriyor gelinleri..

been şöyle gelinliklere bayılıyorum sizde çok güzel olmuşsunuz herkeste beğenmem prenses modeli :)

prenses dısı modellerin boyu kesilcegi icin hic hos görünmez dedi dikimci kısa boylar icin en uygun modeller bunların oldugunu söyledi ayrıca bütce gelinlik icin 1 milyardı gönülde farklı bisey giymek ister ama...

bu aldıgım gelinlik degil üzerime göre dikilcek sadece modeli böyle 6 ay provalarım olcak

canım kına elbisene bayıldım sana tenıne cok yakışmış ama gelınlık ıcın bence başka bır model ayarla cunku hem kına elbısesı ıle modelı aynı hemde 2 3 yıldır her gelınde prenses görmekten sıkıldık hayatta bı defa gıyecegın ıcın ıyı dusun pısman olma derım bence

Ben gelinlikte prenses seviyorum ama kına ve nişan için biraz abartılı buluyorum.

Kınamda geleneksel bir kıyafet giymek istiyorum ama şalvar sevmediğimden elbiseli bindallı tarzını tercih edeceğim.

Meraba bğendiğiniz glinlik hoşmuş geerçektn ama kınalık olarak giydiğiniz fazla da güzl değilmiş açıkçası...

Kırmızı ve bordo çok eskilerde kalan bir renk..Bence eğer almadıysanız farklı kınalık bakın derim....Çok daha güzel kınalık modelleri var çünkü..

Şimdiden hayırlısı olsun hakkınızda....

yorumun icin tesekkür ederim canım daha almadım sadece kapora verdik mdel deistirme imkanım var ikisi 1.500e kiralık ama kınalık yerine elbise alabilirim kararsızım henüz

arkada bır tane pembe nişanlık var o cok guzele benzıyor :))

aaaaa demek nisanda evleniyosun canım hayırlı olsun şimdiden seni görünce burda şaşırdım
ikiside yakışmış sana aslında ama gelinliği böyle dantelli güpürlü şeylerde seçebilirsin en azından eteğinin full tül olmasındansa etek uçlarında güpürler olsa farklı bi hava katar diye düşünüyorum
kınalığın da çok hoş aslında rengi modeli ama bindallıda giy hanii

ikiside birbirine yakın modeller..
olsun demekki tarzın bu...
yakışmış ikiside..
şimdiden mutluluklar dilerim...

bu yaz bir arkadasım evlendi onunda gelinliği sizinkiyle aynıydı uzun bir duvak ve salık dalgalı saçlar papatya taç kullanmıstı herkes cok beğendi

ikiside aslında kafamdaki hayalim tamamen dısında ama giyince insan bi degisik oluyo nedense en begenmedigin modele bile evet diyebilirsin o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…