Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 817411 Eki Görüntüle 817412 ilk öylesine denememdi dügünüm nisanda ama gelinlikte tereddütteyim klasiklesti artık fikirlerinizi bekliyorum
prenses dısı modellerin boyu kesilcegi icin hic hos görünmez dedi dikimci kısa boylar icin en uygun modeller bunların oldugunu söyledi ayrıca bütce gelinlik icin 1 milyardı gönülde farklı bisey giymek ister ama...
Meraba bğendiğiniz glinlik hoşmuş geerçektn ama kınalık olarak giydiğiniz fazla da güzl değilmiş açıkçası...
Kırmızı ve bordo çok eskilerde kalan bir renk..Bence eğer almadıysanız farklı kınalık bakın derim....Çok daha güzel kınalık modelleri var çünkü..
Şimdiden hayırlısı olsun hakkınızda....
arkada bır tane pembe nişanlık var o cok guzele benzıyor :))
aaaaa demek nisanda evleniyosun canım hayırlı olsun şimdiden seni görünce burda şaşırdım
ikiside yakışmış sana aslında ama gelinliği böyle dantelli güpürlü şeylerde seçebilirsin en azından eteğinin full tül olmasındansa etek uçlarında güpürler olsa farklı bi hava katar diye düşünüyorum
kınalığın da çok hoş aslında rengi modeli ama bindallıda giy hanii
ikiside birbirine yakın modeller..
olsun demekki tarzın bu...
yakışmış ikiside..
şimdiden mutluluklar dilerim...