Gelinlik Modelleri gelinliğim nasıl sizce?

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
gelinliğim hazır.. üst tarafında biraz potluklar vardı onun için iğneyle tutturdular.. nasıl olmuş dersiniz? birde düz duvak mı takayım dantelli mi? gelinlik zaten dantel ya düz daha mı iyi olur sanki?

Son düzenleme:
yaa gerçekten mi :)
bi kaç kişiden çok olumsuz yorumlar aldım çok kapalı önü çok sakil durmuş falan dediler şuan çok mutlu oldum ya :KK70:
gelinlik çok zarif sırtına bayıldım boşver onları senin içine sindiyse hiç bi sorun yok. ki gerçekten çok beğendim :KK37::KK37:

Cok hos ve zarif. Bunu tamamlayacak sac modeli önemli ama. Etekler biraz daha kabarik olsa daha cok hosuma giderdi sanki. Ama dedigim gibi sac ve duvakla gercenten hos bir gelinlik olacak. Mutluluklar. Benim zevkime hitap ediyor. Gayet seviyeli. Hic sevmem gelinin etini görmeyi, ne kadar da zarif :KK200:

Cok hos ve zarif. Bunu tamamlayacak sac modeli önemli ama. Etekler biraz daha kabarik olsa daha cok hosuma giderdi sanki. Ama dedigim gibi sac ve duvakla gercenten hos bir gelinlik olacak. Mutluluklar. Benim zevkime hitap ediyor. Gayet seviyeli. Hic sevmem gelinin etini görmeyi, ne kadar da zarif :KK200:

çok teşekkür ederim <3 saçımı risk almayayım hiç düz sıkı topuz yaptırayım diyorum ama hala kararsızım belkim kıvır kıvır dağınık bi topuzda yaptırabilirim.

çok teşekkür ederim <3 saçımı risk almayayım hiç düz sıkı topuz yaptırayım diyorum ama hala kararsızım belkim kıvır kıvır dağınık bi topuzda yaptırabilirim.

bu modelde genelde nasil sac modelleri tercih edildigine bak. Ama tabi icinden gelen modeli sec nihayetinde. Buna sade güzel bir makyaj gider. Bana göre zaten dantellerle üstünüz dolu saci ve makjayi daha sade yaparak dengelerseniz daha hos gelir göze :KK9:

Çok güzel bir gelinlik özellikle arkası çok güzel bence duvak da da ince dantell kullanırsa güzel olur saç modeli çok önemli
ALLAH nazarlardan saklasin :nazar:

Up uzunnn Fransız güpürlü bir duvak yaptır. Birazcık pahalıya kaçar ama değer saçlarını sağdaki gibi yaptır derim :)
Duvağını yaparken, büzgülü yaptırma derim, ben yaptırdım, koca kafalı gibi gözükmüştüm :-)

Eklentiler

• d495e1512cd5eb34776a491e5e089a7a.jpg
    d495e1512cd5eb34776a491e5e089a7a.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 347
Up uzunnn Fransız güpürlü bir duvak yaptır. Birazcık pahalıya kaçar ama değer saçlarını sağdaki gibi yaptır derim :)
Duvağını yaparken, büzgülü yaptırma derim, ben yaptırdım, koca kafalı gibi gözükmüştüm :-)

çok teşekkür ederim duvak için o kadar bütçem yok sanırım ama ayarlıcam bişeyler :)

cooookkk guzelmıs allahım mutlulugunuzu daım etsın cok begendım
bence duvak sade olsun sadece kenarında ınce bı ısleme veya dantel olabılır duvagın
sac yenı trend örgo model topuzda olabılır
sıkı balerın topuzda
sade olması gerek makyaj ve sacın

http://hizliresim.com/Yl2rPa

http://hizliresim.com/oZPrQo

http://hizliresim.com/Yl2r3a

gelinliğim hazır.. üst tarafında biraz potluklar vardı onun için iğneyle tutturdular.. nasıl olmuş dersiniz? birde düz duvak mı takayım dantelli mi? gelinlik zaten dantel ya düz daha mı iyi olur sanki?

herkesin gelinlik zevki tercihi farklı. senin beğenmen önemli. tarz olarak ben daha çok kabarık gelinlikleri beğeniyorum ama benim zevkim o şekilde. bence düz duvak daha iyi olur. mutluluklar dilerim.:KK73::KK73:

X