Gelinlik Modelleri Gelinliğim Nasıl Kızlar? :}

Giydim Bitti Hatta Üstüne 6 Aylık Hamileyim Bile :} Darısı Tüm İteyenlerin Başına İnşallah ;}

bende ilk defa yazıyorum buraya, çok merak ettim gelinliğini tekrar resmini koysan bizede fikir olur hem.

bende ilk defa yazıyorum buraya, çok merak ettim gelinliğini tekrar resmini koysan bizede fikir olur hem.

Buyrun Kızlar Gelinliğimin Fotografını Tekrar Ekledim Kuyruğu Falan Pek Belli Olmuyor Ama Bulamadım O Fotografları Şimdi Oğlumu Emzirmem Lazım ee Bizde Çok Değişiklik Oldu Bu Gelinliği Giydikten Sonra :}

Darısı Başınıza İnşallah..

$3.jpg $6.jpg $4.jpg $2.jpg $5.jpg $1.jpg

Allah Allah, bende bir gariplik var herhalde. Bu kadar kişinin ağız birliği edip sevdiği bir gelinlikte kendi zevkime hitap eden hiçbir şey bulamadım. Sanırım ki dantel olmamasından kaynaklanıyor, ben danteli bol, dar, deniz kızı kesimli gelinlikleri seviyorum. o olmazsa ikinci sırada şifondan drape yapılmış modeller hoşuma gidiyor. taş ise sevmiyorum. siz beğenerek giymişsiniz sonuçta, benim beğenim önemli değil zaten...

ama uzun boy için bu kesim ideal olanı değil bence. asıl uzun boyunuz olduğu için başkalarının giyemediği kabarık olmayan modelleri çok iyi taşırdınız.

tumblr_lhjsm4CEJj1qzq8zqo1_500.jpg

Allah Allah, bende bir gariplik var herhalde. Bu kadar kişinin ağız birliği edip sevdiği bir gelinlikte kendi zevkime hitap eden hiçbir şey bulamadım. Sanırım ki dantel olmamasından kaynaklanıyor, ben danteli bol, dar, deniz kızı kesimli gelinlikleri seviyorum. o olmazsa ikinci sırada şifondan drape yapılmış modeller hoşuma gidiyor. taş ise sevmiyorum. siz beğenerek giymişsiniz sonuçta, benim beğenim önemli değil zaten...

ama uzun boy için bu kesim ideal olanı değil bence. asıl uzun boyunuz olduğu için başkalarının giyemediği kabarık olmayan modelleri çok iyi taşırdınız.

Bende senin dediğin gibi modellerden hoşlanıyorum kabarık taşlı süslü püslü gelinlikler hiç ilgimi çekmedi eklediğin resimdeki gelinlikse bi harika

valla dantel bana çok alaturka geldiği için tercih etmedim.. modadan giyimden anlıyorsanız kabarık gelinliği kısa boylu ve toplu bayanların giyemeyeceğini biliyor olmanız lazımi benim düğünümden sonra akrabalarımdan çok giyen oldu bu modele yakın gelinliği ama istedikleri gibi olmadı malesef.. dar ve uzun gelinlik bikaç pileyle her boy ve kiloaya yakışabilir..

sizin düğününüz ne zamandı? 2007 temmuzda evlendim ben ve gelinliklerimizin duvağı ve bustiyerinde lame işli taşlar haricinde heryeri aynı. eteği,kesimi kabarıklığı, tüllerinin yoğunluğu herşeyi aynı:9:

özellikle tüllerini çok yoğun yaptırdım daha havalı durdu ama gelinlik baya ağırlaştı ve jeepti gelin arabam zor sığdım:1:

ben kendim tasarlayıp özel diktirmiştim kapalı bir gelin olduğum içinde üzerine prenses yaka bolero diktirdim ne gelinliğim kimsede görülmüştü nede bolerom yaka kesimi hiç görülmeyen bir modeldi zaten gelinliğin duruşunu ihtişamını sizde benim kadar bilirsiniz:66:

ben incilerle süslenmiş sade bir duvak seçtim gelinliğim ve bolerom yeterince şaşalıydı türbanımla duvağımı sade yaptırmıştım.

hım buarada bende ince uzun boyluyum 176 boy 57 kiloydum düğünümde.gelinliklerimizin düşük bel olabilmesi için özellikle boy ve fizik gerekiyor.şanslıyız:27:şuandada 2 çocuktan sonra 60 kiloyum değişen birşey yok evlilik yıl dönümlerimde gelinliğimi giyer o günü yad ederiz eşimle:1:

güzel hatıralar rabbim dileyen tüm genç kızlarımızın gönlüne göre versin inşallah

sevgiler

Son düzenleme:

aslında bende bu tarz modellerden düşündüm ilk olarak hatta daha dar tam balık kesim oturan modellerden beğendiklerim vardı fiziğimde bu modellere gayet müsaitti ama türbanlı bir gelin olduğum için böyle modeller tercih edemedim.6 yıllık tekstil geçmişi olan tasarım yapan biri olarak bu modeli beğendim çok başarılı bir seçim ama şaşalı modelleri seven bayanları böyle modeller tatmin etmiyor ve doğal karşılıyorum zevk meselesi:9:

Back