Gelinlik Modelleri Gelinliğim Nasıl Kızlar? :}

teşekkür ederim tatlım..

gelin olunca insan çok beğenilmek istiyormuş onu anladım siz beğendikçe nasıl uçuyorum anlatamam :}

işte ozaman süperrrr olur arkanda çaprazsa kısa yaptır kesınn omuzlar yukarı cıkarsa daha hoş olur kesınlıkle kuyrugunu cook uzun yaptırma sakın rahat oynayamazsın:))))hihoyyytbende kuyruk yokk hıçç oturmucamm

oturmak mı delimisin o gün benim günüm doya doya eğlencem bi kere evleniyoruz {inşallah} :}

guzel canim mutluluklar

çok güzelsin maaşalah bende böyle tüllü tüllü allı pullu gelinlik istiyorum tam benim tarzım çok güzel olacaksın canım bence bu gelinliğe çok şık ağır bir topuz güzel gider ama sen 178 mişsin eşin senden çok uzunsa yaptır kısaysa veya aynı boydaysan topuz daha uzun gösterebilir seni

canım gelinliğin güzel özellikle üstü. benim tarzım şıkırtılı parlak. ama ben bu tarz gelinliklere rahibe tarzı duvak pek yakıştıramıorum. yani sırf simden parlak bi duvak şıkıtyı tamamlıyor. rahibe duvak ise daha sade gelinliklerde hoş duruyor. yinede senin tercihin tabiki. mutluluklarrr:nazar:

canım gelinliğin güzel özellikle üstü. benim tarzım şıkırtılı parlak. ama ben bu tarz gelinliklere rahibe tarzı duvak pek yakıştıramıorum. yani sırf simden parlak bi duvak şıkıtyı tamamlıyor. rahibe duvak ise daha sade gelinliklerde hoş duruyor. yinede senin tercihin tabiki. mutluluklarrr:nazar:

duvak için önerileri almaya devam ediyorum bu sadece gelinliği denerken üzerine takılan bişeydi gelinliğimde duvağımda dikilmedi daha önerilerinizi hatta fotoları bekliyorum :}

gelinliğin üzerine nasıl bi kese diktiriyim kızlar ona da fikir verirmisiniz?

etek kısmı böyle olan gelinlikleri pek beğenmiyorum ama üzerinde çok güzel durmuş üst kısmı özellikle çok güzel mutluluklar.

çok hoş olmussun, bende ilk e bu gün bi gelinik denedim ve çok beğendim ama ne yazikki 3.500 lira dediler üzüldüm çünkü çok fala daha sonra başka bi yere debaktım ama aklım onda kaldı bu gelinliğin maliyeti ne oldu ki ? birde bana yardım edin 3 temmuzda düğünüm var ve hiç bir şeyim yok ve en kötüsü fikrim yok benden önce evlenen hiç bir yakınım olmadı ablam teyze kızım falanda yok tek başıma zor oluyor hele bu günkü abartılı fiyatı duyunca canım çok sıkıldı gide gide en pahalı moda evine girmişim :(

gelinliğin çok güselmiş canımm beğendim ben esas önemli olan senin içine sinmesiopuyorumnanaktan benimde ekimde düğünüm bakalım ben nasıl alcam hala karasızım

teşekkürler kızlar gelinlik için satılık 2200 kiralık 1800 dediler isteyen olursa adres veriririm ;}

beğenmenize çok çok çok sevindim çok sağolun kızlar.. daha iyileri sizin olsun inşallah

Back