Fotoğrafta Görünmüyor Ama Kuyruğu da Var Hafiften Böyle Bişey Yaptırmak İsteyenlere Tavsiyem O Kuyruğu da Yaptırın Daha da İhtişamlı Oluyor.. Merdivenden İnerken Gelinlik Arkamdan Devam Ediyordu :}
Gelinliğim Bu Yazın En Çok Konuşulan Gelinliği Oldu.. Düğünüme Gelen Gelmeyen Başkasından Duyan Herkes Gelinlikçimin Adresini Aldı Ve Aynısını İstedi Tabi Herkes Boyuna Posuna Göre Biyerlerini Değiştirmek Zorunda Kaldı..
Eğer Uzun Boyluysanız Tvsiye Ederim Kendimi Resmen Prenses Gibi Hissettim Gelinliğimin İçinde Ve Hala Gelinliğimin Konuşuluyor Olması Acaip Bi Haz Veriyor..
duvak ordan uydurma tatlım önce uzun duvak olcaktı ama kısa nasıl duruyor diye denemek için taktım.. zaten benimki dikilcek yakasındaki sivrilikler omza doğru gelicek :}
taşlı düşünmemeiştim daha duvağı düşünmemiştim seninkinin fotosunu görme şansım varmı güzelim fikir olur
işte ozaman süperrrr olur arkanda çaprazsa kısa yaptır kesınn omuzlar yukarı cıkarsa daha hoş olur kesınlıkle kuyrugunu cook uzun yaptırma sakın rahat oynayamazsın:))))hihoyyytbende kuyruk yokk hıçç oturmucamm