Gelinlik Modelleri gelinliğim, makyajım ve sebebi saadetim

çok güzel gelin olmuşsun allah mutluluğunuzu daim etsinolumunekankayizsmile

Hayatınızda bu resimler kadar pırıl pırıl güzelliklerle geçsin
melek gibi olmuşsun..

Maşallah, çok hoşşş opuyorumnanaktan Allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallahhh... boshayallersmile

Bu işte...

Çok güzel yazmışsın, gelinliğimiz veya düğün hazırlıklarında herşey istediğimiz gibi olmayabilir. Önemli olan "OLANLARLA" mutlu olabilmek :)

Tebrik ederim. Bu bakış açısıyla zaten çok mutlu olursunuz eminim. Başkalarının temennisine bile ihtiyacınız yok.opuyorumnanaktan

Bu işte...

Çok güzel yazmışsın, gelinliğimiz veya düğün hazırlıklarında herşey istediğimiz gibi olmayabilir. Önemli olan "OLANLARLA" mutlu olabilmek :)

Tebrik ederim. Bu bakış açısıyla zaten çok mutlu olursunuz eminim. Başkalarının temennisine bile ihtiyacınız yok.opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan bize bağlı herşey aslında opuyorumnanaktan
mutlu olmak ya da olmamak. olayları nasıl değerlendirdiğimize bağlı..ya bardak boş der hep mutsuz oluruz ya da dolu bardaklarla mutlu....güzel dilekler için teşekkür ederim zemuszemus

Hayatınızda bu resimler kadar pırıl pırıl güzelliklerle geçsin
melek gibi olmuşsun..

okuyunca bi mutlu oldum bi mutlu oldumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan teşekkürrr ederimmm en güzel dileklerleopuyorumnanaktan

arkadaşlar ayrıca güzel dilekler için herkese çok teşekkür ederim sizlerde en az benim kadar mutlu olursunuz umarım

Back