• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim dkiliyoorrrr <3

Kızlar bayıldım çok güzel model..bende buna benzer düşünüyorum kol kisminda kararsizim sizin nasıl olucak acaba
Hayırlı olsun şimdiden canım benim ;)

ben bu tarz gelinlikleri hiç sevmiyordum. rosa clara da bi model görene kadar resmen asık oldum hemen ankaradaki yeri aradım ama 4 ay önceden gelmiceni gelincede mecbur alıcamı söylediler bende diktiriim dedim. geçen hafta çarşıya çıktım ilk magazada begendim bi gelinlik şimdiki aldıgım gibiydi ama tülü kaliteli degildi http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694794 sonra diger magazada o kılıfın içinde kız getirdi gelinliği belindeki kemer soguttu bi anda ben giymem bunu dicektim ki kız kılıftan cıkarıp açtı ukala bi kızdı zaten polemige girmim giyim dedim veee tül dandel kalite hepsi çok iyiydi:34::34::34::34: işte o gelinlik benim oldu senin begendiğin model gerçekten çok güzel kullanılan malzemeye görede güzel olur umarım malzeme çok önemli çünki güle güle giy canım

ben bu tarz gelinlikleri hiç sevmiyordum. rosa clara da bi model görene kadar resmen asık oldum hemen ankaradaki yeri aradım ama 4 ay önceden gelmiceni gelincede mecbur alıcamı söylediler bende diktiriim dedim. geçen hafta çarşıya çıktım ilk magazada begendim bi gelinlik şimdiki aldıgım gibiydi ama tülü kaliteli degildi http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=694794 sonra diger magazada o kılıfın içinde kız getirdi gelinliği belindeki kemer soguttu bi anda ben giymem bunu dicektim ki kız kılıftan cıkarıp açtı ukala bi kızdı zaten polemige girmim giyim dedim veee tül dandel kalite hepsi çok iyiydi:34::34::34::34: işte o gelinlik benim oldu senin begendiğin model gerçekten çok güzel kullanılan malzemeye görede güzel olur umarım malzeme çok önemli çünki güle güle giy canım

Seninki de cok guzel hayirli olsun tatlim :) cok tesekkur ederim :)

Kızlar bayıldım çok güzel model..bende buna benzer düşünüyorum kol kisminda kararsizim sizin nasıl olucak acaba
Hayırlı olsun şimdiden canım benim ;)

INSAALLAH gonlune gore bir sey giyersin canim cok tesekkur ederim :)

çok hoş canım. ALLAH tamamını erdirsin, bende çok kararsızım gelinlik konusunda napıcam bilmiorum.. bu gelinlik hosuma gidiyor nasıl sizce???

$165487_133567496779997_472989217_n.jpg

vala nebilim nasıl farklı bişiler mesela, bu nasıl sizce?

Eklentiler

• $285356_10151333917167428_473794178_n.jpg
    $285356_10151333917167428_473794178_n.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 56
ben de aylardır bu modele bakıyorum. danteli çok araştırdım. çok güzel bir model buldum. sık desenli. fatih gelnlkçlrt çarşısnda bi ere diktiriyorum :) bir sürü ayrıntı ardı kafamda ben de uzun uzun araştırıp konuştum en sonunda bi yer içime sindi.

çokkkk çok güzelmiş tesettüre de yakışır

Back