- Konu Sahibi hepuykusuzum
-
Biraz sade evet ama bu kesinlikle kotu bir sadelik degil, sadee ve şık bence bir gelinlikte olmasi gerektigi gibi :) supersin 👍👍Gelinliğimi aldım ama sonradan çokmu sade diye kafam karıştı fikirleriniz benim için önemli ...
Teşekkürler :) Duvağın fotsunu ekledim onu almıştık gelinlikle birlikte ama teslim almadım daha değiştireyim mi değiştirmeyimmi bilemedim arkası iki katlı hoş aslında ama bilemedim. Sende hazırlık yapıyorsun düğün için anlaşılan inşallah dilediğin gibi olur herşey
Duvağı şimdi gördüm bence çok hoş bu tarz bir gelinliğe çok yakışıyor. Ben unumu eledim eleğimi astım, sıra bekarlarda4 aydır evliyim :) ama böyle hazırlık yapan arkadaşların heyecanlarını takip ediyorum hala :) herkesin gönlüne göre olsun.[/QUOTE Tamamdir hiçbir değişiklik yapmayacağım gelinligimde. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
Çooook teşekkürler canimcimçok tatlı bence ben çok severim bu tarz gelinlikleri çok yakışmış
Gelinliğimi aldım ama sonradan çokmu sade diye kafam karıştı fikirleriniz benim için önemli ...
Gelinliğimi aldım ama sonradan çokmu sade diye kafam karıştı fikirleriniz benim için önemli ...
Teşekkürlerbence çokkk güzel. gelin dediğin sade olmalı zaten asil ve şık.
Teşekkürler :) istesemde alamam Mayıs 8 düğünsu gibi süpersin sakın basşka bişi almaaaaaa
Kızlar buda kına elbisem buda sade :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?