• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim çokmu sade ...

Teşekkürler :) Duvağın fotsunu ekledim onu almıştık gelinlikle birlikte ama teslim almadım daha değiştireyim mi değiştirmeyimmi bilemedim arkası iki katlı hoş aslında ama bilemedim. Sende hazırlık yapıyorsun düğün için anlaşılan inşallah dilediğin gibi olur herşey :3::46:

Duvağı şimdi gördüm bence çok hoş bu tarz bir gelinliğe çok yakışıyor. Ben unumu eledim eleğimi astım, sıra bekarlarda :8: 4 aydır evliyim :) ama böyle hazırlık yapan arkadaşların heyecanlarını takip ediyorum hala :) herkesin gönlüne göre olsun.

çok tatlı bence ben çok severim bu tarz gelinlikleri çok yakışmış :nazar:

Duvağı şimdi gördüm bence çok hoş bu tarz bir gelinliğe çok yakışıyor. Ben unumu eledim eleğimi astım, sıra bekarlarda :8: 4 aydır evliyim :) ama böyle hazırlık yapan arkadaşların heyecanlarını takip ediyorum hala :) herkesin gönlüne göre olsun.[/QUOTE Tamamdir hiçbir değişiklik yapmayacağım gelinligimde. Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum:3:

Gelinliğimi aldım ama sonradan çokmu sade diye kafam karıştı fikirleriniz benim için önemli ...

sade, duru bi gelinlik her zaman daha çok beğenilir, renkli bi gelin çiçeği ve ayakkabıyla patlatırsınız bence:42:

Kızlar buda kına elbisem buda sade :) :)

Eklentiler

• $2014-04-13 22.17.58.jpg
    $2014-04-13 22.17.58.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 71
Back