- Konu Sahibi hepuykusuzum
-
Canım fransız güpürü sanırım bunun daha neresi sade :) çok yakışmış ablam da bu modelde almıştı. O da uzun duvak seçti çok yakışır şimdiden keyifle giymen dileğiyle :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gelinlik cok zarif cok da yakısmıs güle güle giy :) bu arada ne kadara aldın gelinliği
Bu sürecin tamda istediğimiz gibi ilerlemesi biraz zor oluyor galibagelinligin cok güzelmis ayrica hicde sade degil gayet zarif allah mutlu mesut etsin hersey gönlünüzce olsun
benim gelinligimde kuaförümde hicde istedigim planladigim gibi omadi bazen esime diyorum ki tekrar dügün yapalim
Gelinliğimi aldım ama sonradan çokmu sade diye kafam karıştı fikirleriniz benim için önemli ...
Ancak bu kadar gösterişli olabilirdi ve ben bunu aldım :) Bel kısmına takılmıştım aldıktan sonra fotolara bakınca beni rahatsız etti , ama bu gelinlik 38 ben 36 bedenim o zaman tam olacak galiba :)daha ne kadar gösterişli olabilirdi?
Ancak bu kadar gösterişli olabilirdi ve ben bunu aldım :) Bel kısmına takılmıştım aldıktan sonra fotolara bakınca beni rahatsız etti , ama bu gelinlik 38 ben 36 bedenim o zaman tam olacak galiba :)
Gelinliği aldıktan sonra başka modellere bakmaya devam ettim bu yüzden sade geldi bana :) Forumdakiler sayesinde sade olmadığı kanısına vardım bayan çok bilmiş :) Teşekkürler umarım o gün güzel geçerde hep iyi hatırlarımhem çok mu sade diye sormuşsun,hem ancak bu kadar gösterişli olabilirdi diyosunalmışsın artık güle güle giyin.düğünden 3 gün sonra aklından çıkıyo bütün ayrıntılar merak etme.niye o kadar dert etmişim diyosun :))
Gelinliği aldıktan sonra başka modellere bakmaya devam ettim bu yüzden sade geldi bana :) Forumdakiler sayesinde sade olmadığı kanısına vardım bayan çok bilmiş :) Teşekkürler umarım o gün güzel geçerde hep iyi hatırlarımSence duvak olmuşmu yoksa uzunmu alayım ?
Çook teşekkür ederim :) Darısı tüm bekarların başına
Gelinliğimi aldım ama sonradan çokmu sade diye kafam karıştı fikirleriniz benim için önemli ...
Teşekkürler :) Duvağın fotsunu ekledim onu almıştık gelinlikle birlikte ama teslim almadım daha değiştireyim mi değiştirmeyimmi bilemedim arkası iki katlı hoş aslında ama bilemedim. Sende hazırlık yapıyorsun düğün için anlaşılan inşallah dilediğin gibi olur herşeyÇok hoş çok beğendim, bende bu tarz düşünüyordum ama boyum kısa, öyle aman aman yakışmadı bana, vazgeçtimBir de bu bedeninize göre olacakmış çok daha hoş durur. Duvak olarak yorumları okumadım neye karar verdiniz bilmiyorum ama bende kısa duvak diyorum :) Mutluluklar diliyorum her şey gönlünüzce olur inşallah
Çoook teşekkür ederim canım hepimiz çok mutlu olalımçok şık ve asil hep mutlu ol cok guzel olmussun
Teşekkürler :))Guzelmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler :) Güzel yorumlarınız sayesinde gelinliğime daha bir ısındım :)asil bir gelinlik musmutlu ol işallah
Teşekkürlerr, amin canım hepimiz içinçokkk beğendim, hayırlı olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?