• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğim çokmu sade ...

kasım da kuzenim evlendi bu gelinlige cok benzer bi gelinlik giydi o da sade gelinlikten yana tercih yaptı ama cok zarif duruyor sade ama göz alıcı :))

sade, fazla kabarık olmayan gelinleri çok beğeniyorum. fiziğinin güzelliğini de öne çıkarmış bence çoook yakışmış arkadaşım[MENTION][/MENTION]

Gayet yerinde bir sadelik çok hoş durmuş üst gögüs kısmı nedense gözüme baktı oraya bir şeyler eklenecek mi daha düzgün durması açısından tadilatı provası bitti mi ? onun dışında çok yakışmış size mutluluklar dilerim:16:

çok çok çok ama çok şık !
sade olması en iyisi derim
artık modelliler alaturka oldu

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için 😊Gelinlik 38 beden bana 36 si gelecek. Göğüs kısmı yamuk durmuş haklısınız o diğerinde düzelir, ancak benim taktiğim bel kısmı kötü duruyor gibi birde dümdüz olduğu için kalçam nasıl dururken. Diceeksiniz ki nasıl aldın yanimdaki herkes çok güzel oldu deyince o gazla tamam deyiverdim:S Bu duvagi aldım 2 katlı aslında hoş duruyor ama uzunmu almalıyım sizce :)

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yorumlarınız için 😊Gelinlik 38 beden bana 36 si gelecek. Göğüs kısmı yamuk durmuş haklısınız o diğerinde düzelir, ancak benim taktiğim bel kısmı kötü duruyor gibi birde dümdüz olduğu için kalçam nasıl dururken. Diceeksiniz ki nasıl aldın yanimdaki herkes çok güzel oldu deyince o gazla tamam deyiverdim:S Bu duvagi aldım 2 katlı aslında hoş duruyor ama uzunmu almalıyım sizce :)

Bence içinize ne sinmişse onu alın, gaza gelmeyin. Önemli olan sizin beğenmeniz ve tarzınızı yansıtması.

Bence çok güzel uzun duvak ve gelin çiçeginle güzel olursun

Çooook zarif. Güle güle giy.

çok zarif gözüktün içinde canım ama bişey eksik bence de ama ne :26: taş mı olsa göğüs kısmında tam öpücük şeklinde :31:

çok çok çok ama çok şık !
sade olması en iyisi derim
artık modelliler alaturka oldu

Gayet yerinde bir sadelik çok hoş durmuş üst gögüs kısmı nedense gözüme baktı oraya bir şeyler eklenecek mi daha düzgün durması açısından tadilatı provası bitti mi ? onun dışında çok yakışmış size mutluluklar dilerim:16:

sade, fazla kabarık olmayan gelinleri çok beğeniyorum. fiziğinin güzelliğini de öne çıkarmış bence çoook yakışmış arkadaşım[MENTION][/MENTION]

kasım da kuzenim evlendi bu gelinlige cok benzer bi gelinlik giydi o da sade gelinlikten yana tercih yaptı ama cok zarif duruyor sade ama göz alıcı :))

bence gayet güzel size de çok yakışmış güle güle giyin:1:

Gelinliğimi aldım ama sonradan çokmu sade diye kafam karıştı fikirleriniz benim için önemli ...

beline şu pronovias modellerinde olan taşlı zarif kemerler var onlardan yaptırabilirsen bence çok güzel olur.

Aldım ama😌 kemer evet düşünebilirim. Sayenizde rahatladım kızlar çook tşk Ederim olumlu yorumlarınız için. Duvagin fotosunu atmaya çalışacağım.Duvak olayında halledersem sayenizde dahada rahatlayacagim.Seviyorum sizleri 😍😍

Bence de güzel bi gelinlik. Üstündeki detayları ayrı bi hava katıyor zaten.. Çokta yakışmış canım :17:
O detaylardan bi de duvak oldu mu heh tamamdır :34: Mutluluklar :nazar:

çok zarif durmuş üzerinizde çok yakışmış önemli olan sizin içinize sinmesi :) gelinliğiniz aysiradan mı acaba ?

Duvak olarak bunu aldım ama değiştirebilirim sizce uzun bir duvakmı almalıyım :2:

Eklentiler

• $duvak.jpg
    $duvak.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 70
  • $duvvak.jpg
    $duvvak.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 50
Canım fransız güpürü sanırım bunun daha neresi sade :) çok yakışmış ablam da bu modelde almıştı. O da uzun duvak seçti çok yakışır şimdiden keyifle giymen dileğiyle :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back