• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı gelinliği altına babet giymek

acemicadi

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
1.433
28
358
İstanbul
babetler çok şirinler..
ben babet mi giysem acaba evlendiğimde düşünüyorum boyum uzun gözükmesin diye
var mıdır gelinliğin altına babet giyen gelin

hem düğünde masa masa dolaşırken kolaylık olur :)
yoksa çok garip mi olur?

ben nikah la evlencem ama babet giymeyi düşünüyorum rahatıma çok düşkünümdürzemuszemus

ama foto çekilirken topuklu yanı 2 çift ayakkabı olucak sempatiksalakcinni

tabi rahatlık açısından bence de babet giyilebilir ama insan topukluyla kendini daha bir şık hissediyor, daha bir havalı hissediyor..

Bence de yanında bir tane babet götürmelisin düğün yerine giderken. Topukluların havası ayrı tabii, şööööyle merdivenden falan iner ya mesela gelinle damat (bazı salonlarda oluyor öyle) ben hemen ayakkabılarına bakarım ooo topukları ne güzelmiş falan derim :))))
Ama ben de yanımda bir çift babet götürmeyi planlıyorum. İlerleyen saatlerde o topuklu ayakkabı ayaklarımı vurur falan nolur nolmazkaydirigubbakcemile4

arkadaşlar herkesin kendi zevki ve de fikri fakat ben şahsım adına gelinliğin altına spor ayakkabı ve babeti yakıştırmıyorum. yani sonuçta çok özel bir elbise var üzerinizde ve o gün 1 defa yaşanacak.o nedenle spor ayakkabı ya da babet yerine az da olsa topuğu olan şık bir ayakkabı daha güzel oluyor kanısındayım.bende şimdiden gelin ayakkabısı bakmaya başladım. şuan nişanlıyım ve istediğim gibi az topuklu ve rahat bir ayakkabı bulduğumda hiç kaçırmadan almayı planlıyorum

cnm benim kına gecesi baya yüksek bi ayakkabı giymiştim inan maffoldummm kına gecesinin sonlarına dogru artık yürüyemez hale geldim.rahatta oynayamadım yürüyemedimde ..neyse düğünle kına arasında bi gün boş gün vardı..gittim babet aldım beyaz önünde küçük taşları olan şirin bşyy..neyse düğün başladı ilk dansı yaptık sonra çıakrdım babet giydim deli gibi oynadımmmm:)uçacaktım valal nsl rahatlık anlatamam..tek hatam düğün sonunda hatıra için çekilen resimlerde geri topuklu ayakkabımı giymemem..hiç aklıma gelmedii giyseydim resimlerde dha güzel olurdu..boyum kısadaaa:)heleki uzun boylu olsaydım keisnlikle topuklu hiç giymesdim:)inan onca özendim aldım gelinlik ve kına ayakkanbımı aylarca gezdim falan gelinlikte falan hiç gözrünmüyo ayagınnnn benim etegimmm baya uzunduuu öle istedimm hafif kaldırsam bile ayakkabım görünmüodu:)

Son düzenleme:
Açıkası istediğim gelin ayakkabısı için 1 hafta boyunca dolaşmıştım
şöyle rahat taşlı taşlı süslü falan nasılda severek almıştım ki anlatamam
ama gel gör ki düğün sabahımda ranzadan düşüp ayak parmağımı kırmıştım
ve o güzelim ayakkabılarımı giymek nasip olmamıştı bildiğiniz o parmak arası terlikle
koca bir 3 saat geçirmiştim oldukça rahattı da sonuçta o gün hep ayakatasınız
oturma şansınız pek yok bence nasıl rahat ederseniz oyle yapın sonuçta kısmet olmayınca olmuyor

Benim de spor ayakkabı giyme gibi bir projem var, gecenin ilerleyen saatleri için. Babetler de ayağımı vurabiliyor çünkü. Sizinkinin resmini eklemeniz mümkün mü?

resim ekleyemiyorum ama mp nin bir modeliydi şuan sitelerinde varmı bilmiyorum gümüş grisi yanında yıldız var içinde taşlarla süslü oradaki parlaklık bize az geldiği için taş eklemesi yaptık ona

Neden olmasın :)
Topuklu ayakkabının havası ayrı tabi ama ben platformlu, taşlı süslü püslü gelin ayakkabısı alıcam birde beyaz converse :) fotoğraf çekilirken eğlence olsun diye beyaz converselerimi giymeyi düşünüyorum :)

yaa kızlar bana bi akıl verin...

ayakkabımı h.sonu aldık yüksek topuklu şık bişey... alırkende boy farkını gözardı etmeyelim diye nişanlımla yan yana geldik... omuzlarımız denk gelmedi bile... hatta mağazadaki satış elemanı mağazanın en yüksek topuğunu da giyseniz yetişemezsiniz dedi.. nese aldık çıktık...

sonra gelinlikçiye gittik prova olacak bende ayakkabıları almışken öle deneyim dedim kadın da boy farkı olmasın dedi... gelinliği giyip denediğimde sanki nişanlımı geçecekmişim gibi geliyor... hani gelinliğin kabarıklığı felan oluyor ya ondan herhalde...

yaaa napsam ki biraz daha kısa topuklu mu alsam bende boy var hani uzun boyluyumdur...

ben topuklu ayakkabıları çok seviyorum ama sözlümle aynı boydayız bu yüzden bende babet giymek zorundayım :))

boyun çok uzunsa daha iyi olur hem rahat edersin ama orta boyluysan arkadaşlara katılıyorum 2 çift bulundur yanında :)) çok rahatsız olursan babeti giyersin :))

Back