Gelinlik Modelleri Gelinliğe bir bakarmısınız, beğenemiyorum resimli

senin içine nasıl siniyorsa nasılk kendine yakıştırıyorsan işte en güzel gelinlikk odurrr önemli olan senin nasıl bişey istediğinn ve öyle özel bişeykii gelinlikk giymekk inan nasıll istiyorsan öyle olsun her bi ayrıntısı içinde hiçbişey kalmasın evlenip üzerinden yıllar geçtiği zamann gelinlikte abartııyii değil ama bende duvakta abartıyıı seviyorumm 2 sene önce bu kenarıı datelli duvaklar çok modaydıı ben biraz farklı olsun istedimm duvağımın kenarlarına 3 sıra kırma taşş ortalarına inciii attıkk harikaa olduu tam istediğim gibii gelinliğimin yakalarındada inciler vardı birbirini tamamladıı içimee sşndi açıkcasıı şunuda belirtmeden geçemicem 7.500 tl bana çok geldi gelinlik fiyatlarıyla ilgili hiçbir fikrim yok ama bana sorarsan gelinlikten biraz kısıpp evin gerekli olan ihtiyacınıı almak daha mantıklıı ne bileyim mesela 7 500 tl yi gelinlikk için ayırdık diyosan gelinliğini 5000 tl ye mall edip 2 500 tl ile bi sürü ihtiyacını karşılayabilirsin bu sadece bi fkirdii canımm bu arada şimdiden mutluluklarrrrr :123:

ALLAH sizi ihya etsin sevgili missplayful resimlere baktığımda ''yok canım onlar kanat değildir, camdan öyle yansımıştır'' dedim ama maalesef kanatmış ..yuh diyorum artık bu kadar alakasız bir oluşumdan meydana gelen gelinliğe...Bana balık yüzgecini hatırlattı..

Son düzenleme:
Konuyu okadar çok görünce forumda bi bakayım dedim.bende tesettürlüyüm asla giymemmm.yaf bide damadı düşündüm en özel gecesinde gelini bulamayacak içinde çıkar çıkar bitmez bu gelinlikler facia gibiii.vazgeçin bencede.sade ve şık olabilirsiniz...

sonuçta gelin sensin nasıl istiyorsan onu seç,çok şatavatlı ama zevkler ve renkler tartışılmaz.sonuçta üstünde oynamalar da yapacaksın

Sıradışı olmaya çalışırken maskara olursunuz bunlarla.
Sizin isteğinizi anlıyorum ben, süsü şıkırtıyı seviyorsunuz. E tasarımcı da olunca farklı bir gelin olmak da istiyorsunuz. Tesettürlü olduğunuz için normal bir gelinlikten daha çarpıcı birşeyler giyerek dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsunuz. Bunların hepsine eyvallah, gayet doğal istekler. Ama bu gelinlikler rüküşten de öte, komik. Diken kişi vitrinine bakılsın diye dikkat çekmek için koymuştur bunları. Giyilmez bunlar.
Gayet hoş, gayet şık şıkırtılı, ışıltılı modeller var piyasada. Hem dikkat çekici hem marjinal hem de şık olabilirsiniz.
Bir de size tavsiyem baştan tesettür için tasarlanmış modeller seçin. Açık gelinliği kapatmaya çalışınca eklenen kol, kumaş, bolera emanet gibi duruyor, cuk oturmuyor.

Gelinliklerinizi malesef begenmedim, fazlaca abartililar, birde benim sahsi gorusum, tesettürlüsünüz, yani inla acikliktan kacmak degil, abartidanda kacman gerekir, bunu gerektirir kapali olman.

ilk defa seninle hemfikirim sanırım, şaşırtıcı...

konu sahibesi, evet, kapalı dediğin daha sade giyinmeli, dikkat çekmemeli, assolist kıyafetleri bunlar yaa
o kadar ucuz ve iğrenç görünüyorki, neresini beğendin..şaşıyorum valla

Gelinlik zaten baştan başa tesettüre uygun bir kıyafet değil.İlla tesettür düşünülecekse bunuda düşünmek lazım.

Evet çok abartıdan kaçmak lazım çok dikkat çekmemek adına, çok dar giymemek lazım v.s v.s

Ama bu düğün o gelinin düğünü, dikkat çekmemesi anormal olur çünkü günün assolisti o..
Bütün vucudun sarılmasına bende karşıyım tesettürlüyken ama illaki vucudunuzun bir kısmını sarıyor gelinlik..
Bu kaçınılmaz.

Eğer kişi beğendiyse birşeyi, diğer kişiler bu beğeniye ağır eleştiriler yapma hakkına sahip değil..
Zevk, hayal meselesi bu.
Evet beğenilmeyebilinir ama ağır eleştirilemez.

.......

Bu gelinlikleri illaki giymek istiyorsanız kendi yorumunuzu katabilirsiniz..
Bu gelinliklerin her yeri baştan sona abartıyla yapılmış..Siz bazı yerleri hafifletebilirsiniz..

Mesela sağdakinin yaka kısmında ki taşları çıkarabilirsiniz böylece gövdesindeki yeterli olur ; ya da tam tersini yaparsınız..
Bir yerde taş olmuş olur.Bu şekilde yakayı beğendiyseniz eğer en azından bu kadar göze batmaz.

Fakat tesettürlü olmasaydınız belki böyle bir yakayı daha fazla taşırdı o gelinlik ama tesettürlü olunca başınız da örtülü olacağı için, beyazlar içinde kaybolursunuz..

Mutluluklar diliyorum.

Son düzenleme:
bu gelinlikleri nasıl bir mekanda giymeyi planlıyorsunuz?
Diğer arkadaşlarında dediği gibi çok şaşalı, abartılı.
Dediğiniz gibi bol taşlı ama daha zarif modellerde var.
Bence biraz daha bakın hemen karar vermeyin, ve tereddütsüz alın.
Eğer Tereddüt ederek alırsanız, içinize sinmezse ömür boyu aklınızdan çıkmaz.

düğün elize sarayında olacak galiba

ayrıca o başlık da ku klux klan üyelerinin taktıkları kukuletalara benziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
madem modacısın. kendin istedğini bişey tasarlayıp diktirsene . tabi vaktin varsa

HIc begenmedim uzayli gelinligi gibi hic zarif degil ayrica coook sasali tesetturun mantigina aykiri degil mi
Gelinlik masum olur bu cok itici sen bilirsin

Konu içeriği nedeniyle "Gelinlik modelleri" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

http://www.modapark.net/wp-content/u...ri-2011-12.jpg bence bu model oldukça güzel, şık, asil, masum ve şimdiye kadar gördüğüm en güzel tesettürlü gelinlik modeli.
Bu konuda sana katılıyorum. Normalde kapalı falan değilim ben ve tesettürlü gelinliklerde hep tesettür ya da aşırı şatafat ilgiyi gelinden, gelinliğe yöneltmeme neden olur.
Bu gelinlik dengeyi gözetmiş ve çok zarif bir görüntü oluşturmuş bence.

Ayrıca inşallah içine sinen bir model bulursun arkadaşım ama ben de arkadaşlara katılıyorum. Gelinlikler sahne kostümü gibi...

Forumun intikamı acı olmuş Şaka bir yana, herkesin gelinliğine burun kıvırmanıza şaşmamalı, beğendiklerinize bakılırsa genelden oldukça farklı olmak istiyorsunuz.

Buraya yazılanların tamamını okudum. Sizin başka yerde yazdıklarınızı da okudum. Bir kere, bence modern bir gelinlik istiyorsanız, swarovskinin yeri yok tasarımınızda. Hani demiştiniz ya "hiç beğenmedim, hepsi demode" diye bir başlıkta, aslında -tabi neyi baz aldığınızı bilmiyorum ama- batı dünyasında da taş işleme demode kalıyor benim gözlemime göre. Vakkoya gidin, onbinlerce liralık Vera Wang, Oscar de la Renta, Monique Lhuillier gelinliklerin hiçbirinde swarovksi taş göremezsiniz. Ancak arap tasarımcılarda oluyor.

Tesettür gelinliğin içinde tamamen beyaz kalmak istemiyorsanız, kumaşlarla geçişler sağlayabilirsiniz bence. Farklı kumaş tiplerinin birlikte kullanıldığı gelinliklerde zaten tekdüzelik kırılmış oluyor. İlla ki gelinliği grileştiren -veya sizin paylaştığınız örneklere göre- sarılaştıran taş işlemelere gerek yok.

Eğer tasarım bir gelinlik istiyorsanız, size lazer kesim malzemeli gelinliklere bir göz atmanızı öneririm. Şu sıralar ibre oraya kayıyor gelinlik dünyasında. Kumaşların 2 boyuttan sıyrılıp 3 boyutlu bir görüntü sağlamasına çalışıyorlar. Malzemesini de bulmak diğer gelinlik türlerine göre daha zor.bu tarz malzemelerden bahsediyorum:

ha illa ki taşlı bir gelinlik isterseniz, gördüğüm hem en cesur tasarımlardan biri olan, hem tesettürlü olan, hem swarovskili olan, hem de abartısız olan şu gelinliğe bir göz atmanızı öneririm:
İrem & Ali l Düğün | Anı Fotoğrafları

Muhtemelen yine beğenmeyeceksiniz ama olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…