- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
ayy arkadaşlar yaa kafam karıştı bu kadar insan kötü diyorsa kötüdür nişanlımda oyle ne yanlardan felan şey deyince bende şaşırdım. ya bilemiyorumki bu işin içinde dura dura yüzlerce model göre göre saçmalıklaramı bakıyorum neevet sahne defile kıyafetini andırdığı doğru .. ama kime göre neye göre. çoğu erkeğe göre gelinliği sadece beyaz renk temsil ederken şimdi capuccino kırık gölge beyazlar var artık ve kullanıllıyor..
Dugunune Lady GAGA gelecekse giy tabiDD soldaki gelinlikte kanatlar var yanlarda gayet seni masum gosterir... hemde her an kanatlanmaya hazir pir pir bir imajin olur.soranlara o kadar iyi kalpliyim ki kanatlarim cikti bakin ben size demistim melek gibi insanim dersin:))))sagdaki ise gayet uzayli temasi iceren bir modelmis...Kafadaki sey bombemsi yakasi yelpazeli... Jetgiller devri gelirse iki modelde cok uyar... bence cok futuristik:)
soldaki gelinlik dar kesim bir gelinlik.
tesettürlüyümm diyorsunuz.
o gelinlikle tam manasıyla tesettürlü olmak imkansız bence....
Gelinliklerinizi malesef begenmedim, fazlaca abartililar, birde benim sahsi gorusum, tesettürlüsünüz, yani inla acikliktan kacmak degil, abartidanda kacman gerekir, bunu gerektirir kapali olman.
ben de ortadaki gelinligi beyendim
Gelinlikler cidden cok agir bunlardan birini giyersen kimse snei goremez ve ne abertmis derler yanlis anlamada dizaynermissin neden kendin tasarlamiyorsun :)) kendi yaptigin gelinlik daha iyi olur ama bunlar cok tasli yani kimse dugunde snei gormez ve dugunde su dedikodu cikar..Gelin nerde goremiyorum bir isik var.Kadin erkek kapali ise abasin acik ve daha sade giyebilirisn bence ya ne gelinlikler var bide boyle kapali gelinliklerde en onemli sey bence turbanin naisl olacagi gelinlik modelleri: Ekim 2008 bu gelinlik benimki mesela ilk goruste ask oluyor ve diktiriyorsun ben aick oldugum halde o kadar abarti giymedim bence daha asil bir sye bul mesela bu gelinlik http://www.modapark.net/wp-content/uploads/tesetturlu-gelinlik-modelleri-2011-11.jpg bide demeden edemiycem su ana kadar beyendigim en guzel kapali gelinlik tayyip erdoganin gelinininki idi bu gelinliginde basi cok guzel http://www.modapark.net/wp-content/uploads/tesetturlu-gelinlik-modelleri-2011-12.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?