bu konu bana kendi düğünümü hatırlattı.
şimdi tanıdık bir düğün salonu varmış eşimin ailesinin, abisinin düğünü orada olmuş baya indirimli.
işte diyorlar ki, sizin düğün de orada olsun.
benim ailem de biliyor, orası hem küçük hem güzel de değil, ama işte pek karışmak istemiyorlar, gidip görelim diyorlar.
eşim de bir gidip görelim diyor.
yahu gidip görmeye ne gerek var, yıllardır orada bir sürü düğüne gitmişiz, salonu yıkıp yeniden yapmadılarsa küçük yani, hadi güzelleşmiş bile olsa.
işte bir sürü tantana, işte kp diyor ki ben başka yerde düğün yaparsam evlat ayrımı yapmış olurum olmaz. eşimin o dönem maddi sıkıntısı var zaten, adam bana bir şey diyemiyor, babasına bir şey diyemiyor.
benim ailem hiç bir şey demiyor zaten.
..
..
..
neyse ne yaptım dersen, elbette ki görmeye bile gitmedim o düğün salonunu. eşime dedim ki, fark etmez, ben orada düğün yapmam. sorun para ise ben veririm salon parasını, madem baban evlat ayrımı yapmasın. en sonunda eşimle anlaştık, salon parasının yarısını ben verdim, yarısını onun babasından borç aldık.
bu da böyle bir hikaye.
ayrım yapılmayacak diye belki ömrümde bir kez olacak (allah hayırlısını versin) bir düğün için bir başkasına neden bağlı olayım ki.
kendi düğünüm kendi kararım :)