Gelinler arasında yapılan adaletsizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Estağfurullah.

Son yorumu da yapayım, sizin yerinizde olsam çocuk yerine iş derim. Zira zaten 3 yıldır uzak kalmışsınız, bir de ikinci çocuk diye beklenirse CV deki boşluktan dolayı işyerine aynı ücretle geri dönemeyebilirsiniz.

Hele ki eşinizin işi aileye bağlı olduğu için sizin durumunuz daha da kritik. Kavgayı geçtim büyükler vefat etse kardeşler miras kavgasına düşebilir, tüm parayı aile şirketine bağlamak çok tehlikeli.

Bir işe başlayın, biraz çalışın olmadı ikinciye hazırlanırsınız.

Ben size inanmadım
İnanmamın bir önemi var mı yok ama inanmadım
Burada yerden yere vuruldunuz kendine bunu mu layık görüyorsun diye, diklendiniz, bizi suçladınız, birkaç gün sonra herşey düzeldi öyle mi?
Kocanızın anlayışsızlığı yüzünden hasta olmuştunuz ağzınızda yaralar çıkmıştı psikolojiniz mahvolmuştu, aile olmaktan çıkmıştınız başbaşa vakit geçirmiyordunuz adam haftada 3 gün eve gelmiyordu, yemek seçen kayınpedere beğenmediği yemeği yaptınız diye kocanız terör estiriyordu, kayınpederi doyurmadan önce sülalede kimsenin umrunda değildiniz hatta kocanızla boşanma noktasına geldiniz size en değer vermeyen onlar benim ailem yapacaksın diyen kocanız birkaç günde değişiverdi öyle mi?
Artık her gün eve geliyor kocanız, size anlayış gösteriyor haklısın diyor, ailenin diğer üyeleri biranda size değer veriyor mahcup oluyor ve bunlar paylaştığınız bir söz ve hafif soğuk durmanızla oluyor öyle mi?
Madem bu kadar basitti ne diye bunca zamandır yapmadınız? Hani travmalarınız vardı çaçaron değildiniz filan?
Son olarak da konunuzun kalıcı olarak silinmesini istiyorsunuz. Biz unuturuz sizi, şuan varsınız bizim için bilgisayarı kapatınca yoksunuz ama sizin hayatınız devam ediyor benim anladığım ilk mesajınızdaki gibi devam ediyor üstelik, bize birşey kanıtlamak zorunda değilsiniz, biz sadece sizin için doğru olanı gösterdik, nasıl yaşayacağınıza siz karar verin kocanız kayınpederiniz kaynananız değil dedik, yapmadım yada yapamadım da diyebilirsiniz bu şekilde tabiri caizse kıvırmak size birşey kazandırmayacak

Ya bi sus artik bi sus inanma Allah askina sen ya tamam ben yalanciyim kivirdim bunca tepkiye dayanamadim hi hi evet. Yani su bire bin katarak bir seyi abartman ne ya teror estirmesi ben oyle birsey mi yazmışım vaktin degerli boyle seyler icin bosa harcama illallah ya Allah kocana ve yakinlarina sabır versin senin.

Arkadaşlar bu gibi yorumlara tamah edip de beni gereksiz yargılamayın buraya bütün a dan z ye olanlari aktaramiyorum işi oyle veya böyle bir şekilde Rabbimin yardımıyla kismen de olsa hallettim ama rest cekerek değil tavırlarla ve hareketlerle. Ya o kadar düşmedik olmayan birseyi olmus gibi göstererek elime ne gececek benim ya mantığı nedir esim zaten tutup da sen haklisin bilmem ne diye birsey demedi sadece bu tavrımı destekleyici hareketlerde bulundu tepki göstermedi neyse artık hayatta yaşanılanlari direk aktarmak mumkun mu ya buraya.

Vaktim de yok cok seyler yazmak istiyorum ama vakit bulamıyorum. Fikir verenlerden yazan herkesten Allah razi olsun.
bir de smdi yakin birisi görür eder diye silinsin istedim başka bir düşüncem yoktu silinmesini istemekte.

Bir insan sana misafirliğe geliyor ev sahibi gayet guleryuzlu hergun çayın kahven önünde sonrasında o guleryuzlu insan gidiyor seninle uzun sohbetler etmiyor sadece yemegini koyuyor anca birsey sorarsan cevap veriyor davetlerini reddediyor eski samimiyet yok tabi bunlar günden güne oldu azala azala. Insan anlamaz mı yani istenmediğini. ille acik açık soylemek gerekmiyor birseyi anlatabilmek için. Bazi insanlar tavirlariyla belli eder. Tabi buradaki yorumlar da etki etti etmedi degil bana güç verdi inkar edemem ama bu konuyu açtığım gün artık yeter birseyler yapacağım artik diye harekete geçmiştim.
Telden yazıyorum cocuk durmuyor valla anca yazıyorum pc olsa cok daha uzun yazarim ama kisaca durumlar böyle gelişti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…