Ben size inanmadım
İnanmamın bir önemi var mı yok ama inanmadım
Burada yerden yere vuruldunuz kendine bunu mu layık görüyorsun diye, diklendiniz, bizi suçladınız, birkaç gün sonra herşey düzeldi öyle mi?
Kocanızın anlayışsızlığı yüzünden hasta olmuştunuz ağzınızda yaralar çıkmıştı psikolojiniz mahvolmuştu, aile olmaktan çıkmıştınız başbaşa vakit geçirmiyordunuz adam haftada 3 gün eve gelmiyordu, yemek seçen kayınpedere beğenmediği yemeği yaptınız diye kocanız terör estiriyordu, kayınpederi doyurmadan önce sülalede kimsenin umrunda değildiniz hatta kocanızla boşanma noktasına geldiniz size en değer vermeyen onlar benim ailem yapacaksın diyen kocanız birkaç günde değişiverdi öyle mi?
Artık her gün eve geliyor kocanız, size anlayış gösteriyor haklısın diyor, ailenin diğer üyeleri biranda size değer veriyor mahcup oluyor ve bunlar paylaştığınız bir söz ve hafif soğuk durmanızla oluyor öyle mi?
Madem bu kadar basitti ne diye bunca zamandır yapmadınız? Hani travmalarınız vardı çaçaron değildiniz filan?
Son olarak da konunuzun kalıcı olarak silinmesini istiyorsunuz. Biz unuturuz sizi, şuan varsınız bizim için bilgisayarı kapatınca yoksunuz ama sizin hayatınız devam ediyor benim anladığım ilk mesajınızdaki gibi devam ediyor üstelik, bize birşey kanıtlamak zorunda değilsiniz, biz sadece sizin için doğru olanı gösterdik, nasıl yaşayacağınıza siz karar verin kocanız kayınpederiniz kaynananız değil dedik, yapmadım yada yapamadım da diyebilirsiniz bu şekilde tabiri caizse kıvırmak size birşey kazandırmayacak