Gelinin kendisi pasta

Joy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
828
39
123
54

Bir gelinin düğününün mükemmel olması için ekstra bir özelliği olmalıdır. Bundan dolayı Amerika'lı Chidi Ogbuta; kendinin birebir kopyası olan bir düğün pastası yaptırdı.

1.5 metre boyundaki göz alıcı pasta, karamel ve polimer hamurdan, gelinin tam bir kopyası olarak yapılmış.

joy abla paylasımın ıçın tsk ama ben kendıme kıyamam kı pastada olsa en ıyısı ben sevmedım bırını yapsam nasıl olur kım acaba kım kım

bı düşünürum ama sende balık etlısın (ton balığı) cok para gerk gücüm yetmez :roflol:

tabi uzun zaman oldu görüşemiyoruz dolayısıyla sen benim 30 kg verdiğimi bilmiyosun.tığ gibi oldu ablan tığ................................lülülülülülü

gelinin surat zaten bir karış baksanıza oda memnun değil ehehhe kesin şişman göünyor diyedir pastalülülülülülü

belliki gelini kesmek damatın çok hoşuna gtmiş gülümsüyor gelinde ne suratsızmış yahuu enterasan yinede

çok iyiymiş ya
ama gelin halinden pek memnun diil ben bu kadar şişkomu gözüküom diye düşünüodur kesinsırnaşık şey

vay be bu ne sevgi anam keske benimki de böyle bir sey yapsa ama cok pahalidir ya

bu yine kısaymış 1,5 metre ne ki ben kendiminkini yapıcak olsam bizim taraf batar 1,80: vuuuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…