Gelinin kendisi pasta

yani pasta güzelmiş de...ben kendimi kesmeye kıyamam bi öneri yapıyım sakın beni keesmeyin pasta olarak keser seniz bozuşuruzklava:

Yok be mıllet catır catır yıyecek benı yaptırmazdım ben pastamı ama guzel olmus paylasıma tşk

çooooooook güzel bir fikir. allah nasip ederse, durumumuz müsait olursa böyle birşey uygun olabilir. ama damatla beraber daha şık duracaktır:)

degişik olmuş ıyı fıkır cok pahalıdır herhalde turkıyede yapabılecek pastane varmıdır.

Ben damat olsam gelinin göğsü kime gitti kalçası kime gitti diye kafayı yerdim laelaelaelaelae, yaptırmam öyle şey kötükedihüso, düşünsenize bi lmaz: millet yapılmadık espri bırakmayacak bu konuda :umursamaz:, işte yabancılar yapıyor

orjinal bir fikir ama bizim türk erkeklerinin böle bir pastaya izin verceğini zannetmem. ben karımı elaleme yedirtmem derler kesin kaydirigubbakcemile3

bizim pastamız böyle olsaydı misafirler pasta yiyemeden düğünden ayrılmak durumunda kalırlardı.
Sağolsun kocam ben "karımı kimselere yedirmem" diyip oturur kendi yerdi. :roflol:

akannehir akannehir akannehir

dugunde bidene gelin olur be one ole :dilcikar:

kıskandım heee :tomato:

Ayy bnde yptrcammmmmm yaaa cokk güzelmiss

esas gelinde pastaya pis pis bakıo herifinden kıskandı mı nettii:roflol: çünkü pastalaşmış hali gerçeğinden daha güzel olmuşşş ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…