Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşlallah..allah isteyen herkese versin..buarada ne şanslı gelinmiş..bende 7 sene sonra hamile kaldım..ama ne görümcem ne eltim bi telefon acıpta hayırlısı olsun demediler...
allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşlallah..allah isteyen herkese versin..buarada ne şanslı gelinmiş..bende 7 sene sonra hamile kaldım..ama ne görümcem ne eltim bi telefon acıpta hayırlısı olsun demediler...
canim bernisim inan bende cok sevindim ALLAH anali babali büyütsün insALLAH
canım inşallah yakın zamanda seninde haberini alırız..brn dr kendi müjdemi veririm..
oncelikle tebrik ederim cnm benim ama vallahi yengene olan bu ilgine cok imrendim dogrusu.helal olsun sana belki konudan alakasiz oldu ama bunu belirtmeden gecemedim yengen adina bu kadar sevinmen cok hosuma gitti sahsen benim gorumcelerim bir arayip tebrik dahi etmediler yengen cok sansliymis boyle gorumcesinden dolayi tekrar tebrikler canim arkadasim
yerimsenibencanım teşekkür ederim ama benim yengem değil..erkek kardeşim benden 5 yaş küçük..ben ablayım yani..kız şimdi kafamı karışdırdın..CADIARZUgelinimiz için forum açmasamıydım yanii..birde ben kolundan tutup götürdüm test yapmaya biliyomusun..ne iyi görümceymişim ben yaa