• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinciğin gelinliğini bakalım beğenecekmisiniz..

gelincik53

canım kocam biricik oğlum
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
1.690
1
116
Rize
işte size beğendiğim gelinlik

]
adsz121.png

:teytey:

çok güzel canım etek kısımları çok hoşuma gitti hayırlısıyla giyersin inşaallah a.s.

bi arkadas demisti, bu gelinligi denemis ve yakindan görmüs, böyle durmuyormus, daha yakindan arastirin bence
ama gelinlik süperrr!!!!

Güzel ama daha da güzel olabilir yaa, sen çok hoş bir bayansın resimlerinden gördüm yüksek bir straplez ve eteği de resimdeki gibi böyle aşağıdan başlayan bir etek olsa sana acaip yakışırdı. Ama etek kısmı daha kabarık daha farklı olacak. Bu da yakışır tabi ama daha da güzel olmalısın bence. a.s.
LiliBridal1.jpg

etek kısmının dikimi hoş güzel gözüküyor ama önce denemen lazım, sizde nasıl duracağı önemli

çok siradan bence..etek kismi babaannemin zamanindan kalma gibi duruyor.. :))

Bu etek boyle durmaz bence,bende gelınlıgımı dıktıriyorum şuan.Bu modelıde söyledım,ben altından tüllerle kabartmalı sanıyordum,oysa ıkı numara tarlatan gıyılıyormuş,yoksa cok sönuk kalırmış,öyle dedı gelınlıkcım,vazgectım bende. :delphin:

Güzel ama daha da güzel olabilir yaa, sen çok hoş bir bayansın resimlerinden gördüm yüksek bir straplez ve eteği de resimdeki gibi böyle aşağıdan başlayan bir etek olsa sana acaip yakışırdı. Ama etek kısmı daha kabarık daha farklı olacak. Bu da yakışır tabi ama daha da güzel olmalısın bence. a.s.
LiliBridal1.jpg

canım benim tşk ederim fikirlerin için gelinlik hakkında daha karar vermedim araştırıyorum.etekleri hoşuma gitti sadce bu gelinliğin.ama fikirlere açığım.öptüm..:1hug:

Ben bu modele ilk kez rastladım ne ciciymiş..
Bu modeli sıradan bulanlar olmuş çok şaşırdım yine..
Burada baştan aşağıya saten ya da tül olup üstünde de tek taş olmayan
gelinlik modellerine ayılıp bayılan yorumlar okudum ki asıl sıradan model diye
ben o tarzlara diyorum her yerde herkeste her vitrinde görülür çünkü..
Bu arada sıradan çirkin demek değildir.. ama her yerde görülendir..
Bence bu model her yerde görülen bir model değil ki ben çok araştırmış biri olarak
ilk kez görüyorum bence sıradan değil farklı ve hoş..:16:

Back