kızlar sizce resimdeki nevresim gelin yatağına uygun olurmu? çokmu abartılı? kullanışı konusunda bi fikrim yok. lütfen bana bi fikir verin....
bu arada fiyatı 212tl gibi bişeye denk geliyor
ben çok beğendim, hiç abartılı da değil, aksine çok zarif. Kullanışlılığı konusunda da sanırım kuru temizleme yaptıracaksın, boncuklu gibi görünüyor, yıkama yapmak biraz zor olur sanırım..
kızlar sizce resimdeki nevresim gelin yatağına uygun olurmu? çokmu abartılı? kullanışı konusunda bi fikrim yok. lütfen bana bi fikir verin....
bu arada fiyatı 212tl gibi bişeye denk geliyor
çok çok şıkmış.bu fiyata bulsam şu dakika alırım. bulamasam da parayı basıp alıca ben de bu tarz.çok iyi bir seçimbenim de ilk kullanacağım takımım bu olacak.
bence gelin yatağı için mükemmel bir seçim. Ama birşey soracağım, çeyizde zaten yatak örtüsü olacak üstünde yani nevresim görünmeecek e böyle işlemeli ürünleride her zaman kullanamayız en azından ben kullanamam( temizlemesi falan zor olur.) yani bence 200 lira böyle bir nevresime vermek boşa para harcamak gibi geliyor bana. Ama derseniz ki "olmaz öyle, gelin yatağında mutlaka böyle bir nevresim olmalı" diye. o zaman bende alıcam mecbur. sonra eksikmiş diye laf söylemesinler arkamdan