gelin yatağı (lütfen fikir verin)

canım çekin varsa piyasaya göre uygun almış olcaz aslında. home sweet home da buna benzer bi takım için en az 500-600tl diyorlar

butun yorumları okumayı bekleyemedım hemen yazmak ıstedım bende gelın yatagım ıcın bunlardan aldım. daha dogrusu ben malzemelerını alıp dıktırdım. benım böle hem pamuk saten nevresım takımım hemde pıke takımım var cnm emın ol yataga serıp nasıl durduguna baktık harıka bısı. aynı gelın gıbı bı gelın yatagı ıste ne kadr saf ve temız bence hıc dusunme derım

bende kervandan aldım yatak örtüsü çok kullanışlı olmadığından pike aldım çok kullanışlı hem yatak örtüsü gibi herkes öle sanıyo hafif
başka yatak örtümde var inanın 1-2 kullandım yazık verdiğim paraya onada yaa

kızlar ilk gece için gelin yatağı nevresimi beyaz mı olmalı
renkli olmaz dimi
çeyizimde sırf beyaz nevresim yok alayımm i yaa

canım ben çok beğendim sen bılırsın yatak örtüsü konusunu ama bende istemiyordum baştan fakat annem senin yatacağın şeyleri bence başkaları görmesin herzaman örtmesende bi misafir gelince vs ortersın dıye aldırdı bana yatak ortusu ve sımdı dusunuyorumda ıyıkı almışım bence haklı kadın herkes gormesın...

canım bende bunu alırsam üstüne fransız dantelli pike takımı diktirmeyi düşünüyorum? sen ne kadar mal ettin?

şimdi sence almalımıyım almamalımıyım kullanışlı oluyormu?

Çok güzel duruyor ama o üzerindekiler pul mu? :s
Pulluysa tavsiye etmem çünkü benimde vardı bir nevresim takımımım daha önceden aldığım 1-2 kullanma sonrası çöpe gitti.
Ama bir yerden aldım sana da orayı tavsiye ederim ben çok memnunum.

Benim gelin yatağımda bu takımdı:)

seninkide çok güzelmiş canım:) sen nerden aldın nereyi tavsiye edersin?

canım çok güzel ama kullanışlı değil ayrıca dekorasyon.com çok pahalı bir site ben bi banyo takımı aldım dışardan primanovanın ben 175 tl ye aldım bide sitede ne kadarmış die baktım benim aldığım fiyattan 112 tl fazla çıktı.buna çok benzeyen bi takımı linenste görmüştüm bende yatak örtüsü sevmiyorum ama çok sade fransız güpürlü bi model aldım bence bu nevresim takımını almak yerine yatak örtüsü al çünkü nevresim takımı sonuçta içine girip yatıyoruz boncuklu işli modeller problem yaratır ama buna benzer bi yatak örtüsü alırsan özel günlerde serersin sonra kaldırırsın ben öyle yapıcam yani:)

Arkadaşlar ben de ne zamandır takip ediyorum forumu artık cevap yazıp konulara katılcam ben de benim de çeyizimde sadece gelin yatak örtüm kaldı eksik yatak örtüsü konusunda ama gelin modelleri baya pahalı. Bu tarz pike nevresim ebat olarak uyar mı ve nasıl olur ki ilk sayfadakileri beğendim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…