Annemle bizde bakıyoruz tatlım bunlara.. Yatak örtüsü düşünmediğim için bu tarz alternatiflere yöneldikk.. Güzel görünüyor bence
canım bende şıkır şıkır gibi yatak örtüsü istemiyorum. ama böyle süslü bi nevresim takımım olsun istiyorum. bide bu sadece böyle kullanılırmı? üstüne yatak örtüsü örtmeden?
canım dekorasyon.com adlı siteden alıcam normalde 425tl indirim kuponumla 212tl ye gelicek. markası my house olması lazım. beğenmene sevindim:)takıma bayıldımmmm gerçekten harika görünüyor.. kullanması biraz zor evet ama bence değer.. bende alıcam kısmetse bu tarz bişey. hatta bunu da alabilirim :)) markası modeli nedir ?
Şık ve sade duruyor bunlar.. :)) Valla bilemicemm kullanılır mı kullanılmaz mı.. En azından ben yatak örtüsüz kullanmaya çalışcamm desemm :78: Yatak örtüsü kullanamamm çalışıyorumm.. Zor olur.. Gerçeği söylemek gerekirse ev hanımı olsam dahi kullanmammTembell hatunumm yahuu Çok şık beyaz gelin gibi yatak örtüleri var.. Onlarla kombine edebilirsinn yatak örtüsüz kullanamam dersen..
Aksine tam bir gelin yatağı ben çok beğendim şatafattan uzak sadelik kokuyor maşallah )::)bence hiç kaçırma çok güzel
Al al tabii.. Ben bi bunu çok sevdimm bide bunuu Eki Görüntüle 351800
500 tl ve üstü alışverişlerde geçen indirim kuponumda bi tane.. Napıcamm bilmiyorumm çokk kararsızımm
çok güzel canım ben bayıldım ama kullanışlı olurmu o konuda fikrim yok
bu arada şimdiden mutluluklar dilerim
Pardonn canımm anlatım bozukluğu olmuşşSenin paylaştığın resimm bide eklediğim resimm.. Eklediğim resimm Maxstyle Vogue İpek Tencel Çift Kişilik Baskılı Nevresim Takımı diye geçiyo.. İpek tencel ne nedir bilmiorumm
alalım suhoşum güzel dimi:)
Çokk güzeller.. Benim eklediğim resimdeki nasıl sence??
çok güzel oda takımını beyaz düşünüyosan kaçırma çok yakışır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?