• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin yatağı (lütfen fikir verin)

CROCU

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
718
0
316
kızlar sizce resimdeki nevresim gelin yatağına uygun olurmu? çokmu abartılı? kullanışı konusunda bi fikrim yok. lütfen bana bi fikir verin....
bu arada fiyatı 212tl gibi bişeye denk geliyor

$Img6628_medium.jpg $Img6632_medium.jpg $rapsodi_medium.jpg

alttaki resimleri yanlışlıkla yükledim kusura bakmayın:((

Eklentiler

• $Img3079_medium.jpg
    $Img3079_medium.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 318
  • $Img8166_medium.jpg
    $Img8166_medium.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 286
Son düzenleme:
Annemle bizde bakıyoruz tatlım bunlara.. Yatak örtüsü düşünmediğim için bu tarz alternatiflere yöneldikk.. Güzel görünüyor bence :16:

Annemle bizde bakıyoruz tatlım bunlara.. Yatak örtüsü düşünmediğim için bu tarz alternatiflere yöneldikk.. Güzel görünüyor bence :16:

canım bende şıkır şıkır gibi yatak örtüsü istemiyorum. ama böyle süslü bi nevresim takımım olsun istiyorum. bide bu sadece böyle kullanılırmı? üstüne yatak örtüsü örtmeden?

canım bende şıkır şıkır gibi yatak örtüsü istemiyorum. ama böyle süslü bi nevresim takımım olsun istiyorum. bide bu sadece böyle kullanılırmı? üstüne yatak örtüsü örtmeden?

Şık ve sade duruyor bunlar.. :)) Valla bilemicemm kullanılır mı kullanılmaz mı.. En azından ben yatak örtüsüz kullanmaya çalışcamm desemm :78: Yatak örtüsü kullanamamm çalışıyorumm.. Zor olur.. Gerçeği söylemek gerekirse ev hanımı olsam dahi kullanmamm :30: Tembell hatunumm yahuu :P Çok şık beyaz gelin gibi yatak örtüleri var.. Onlarla kombine edebilirsinn yatak örtüsüz kullanamam dersen.. :16:

gelinlik gibi olanlardan olmadıgı sürece sorun yok bence...

bunun cok otantik bir havası var gibi geldi bana... çok abartılı sayılmaz

takıma bayıldımmmm gerçekten harika görünüyor.. kullanması biraz zor evet ama bence değer.. bende alıcam kısmetse bu tarz bişey. hatta bunu da alabilirim :)) markası modeli nedir ?

takıma bayıldımmmm gerçekten harika görünüyor.. kullanması biraz zor evet ama bence değer.. bende alıcam kısmetse bu tarz bişey. hatta bunu da alabilirim :)) markası modeli nedir ?
canım dekorasyon.com adlı siteden alıcam normalde 425tl indirim kuponumla 212tl ye gelicek. markası my house olması lazım. beğenmene sevindim:)

Şık ve sade duruyor bunlar.. :)) Valla bilemicemm kullanılır mı kullanılmaz mı.. En azından ben yatak örtüsüz kullanmaya çalışcamm desemm :78: Yatak örtüsü kullanamamm çalışıyorumm.. Zor olur.. Gerçeği söylemek gerekirse ev hanımı olsam dahi kullanmamm :30: Tembell hatunumm yahuu :P Çok şık beyaz gelin gibi yatak örtüleri var.. Onlarla kombine edebilirsinn yatak örtüsüz kullanamam dersen.. :16:

bende kullanmak istemiyorum canım:) zaten şık birde yatak örtüsüyle odayı boğmak istemiyorum. alayım dimi:1:

Aksine tam bir gelin yatağı ben çok beğendim şatafattan uzak sadelik kokuyor maşallah )::)bence hiç kaçırma çok güzel:49:

bende kullanmak istemiyorum canım:) zaten şık birde yatak örtüsüyle odayı boğmak istemiyorum. alayım dimi:1:

Al al tabii.. Ben bi bunu çok sevdimm bide bunuu $1111000211101_medium.jpg

500 tl ve üstü alışverişlerde geçen indirim kuponumda bi tane.. Napıcamm bilmiyorumm çokk kararsızımm :14:

çok güzel canım ben bayıldım ama kullanışlı olurmu o konuda fikrim yok
bu arada şimdiden mutluluklar dilerim

Pardonn canımm anlatım bozukluğu olmuşş :D Senin paylaştığın resimm bide eklediğim resimm.. Eklediğim resimm Maxstyle Vogue İpek Tencel Çift Kişilik Baskılı Nevresim Takımı diye geçiyo.. İpek tencel ne nedir bilmiorumm :(

Pardonn canımm anlatım bozukluğu olmuşş :D Senin paylaştığın resimm bide eklediğim resimm.. Eklediğim resimm Maxstyle Vogue İpek Tencel Çift Kişilik Baskılı Nevresim Takımı diye geçiyo.. İpek tencel ne nedir bilmiorumm :(

alalım suhoşum güzel dimi:)

Back