Gelinlik Modelleri Gelin ve geline dair

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 2"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%, colspan: 2"]
[TABLE="width: 672, align: center"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="width: 100%, colspan: 2"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD].

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="width: 100%, colspan: 2"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]
by Angela Desveaux
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

öncelikle zevkini , azmini ve emeğini takdir ediyorum.. açtığın bazı konuları da takip etmiştim itina ile yapılınca sonuç bi harika oluyo... konu ile şöyle bir gerçek varki söylemeden geçemicem bizim türkiye piyasasında ne yazıkki gelinlik deyince basma kalıp klişe gelinlikler geliyor ilk akla biraz özgün olmakta fayda var diyorum .. kadınlar kulübündeki bayanlarımızdan bazıları çok zevkli fotolarına baktıkça çok mutlu oluyorum.. zevkli herkesi alkışlıyorum ..benimde çok yeni oldu gelinliğimi giyeli beni ben yapacak bi gelinlik giydim biraz da eleştirildim alışık olunmadığı için ama çok da önemli değil dünya modasını takip etmek en iyisi..açtığın konuyu çok yararlı buldum canım umarım yeni evlencek bayanlar pür dikkat bakar ve kişilikleri doğrultusunda farklılıklarını ortaya koyarlar.. allah herkesin gönlüne göre bi gelin olmayı nasip etsin...

güzel sözlerine çok teşekkürler. çok haklısın.
bazen ,bir gelinlik markasının resimlerini koyduğumda gelecek tepkileri az çok biliyoeum. eğer gelinlik sadeyse,öyle kabarık değilse,denilen şu.
ne bu gece elbisesi gibi:)

direkt aklımızdaki gelinlik kabarık olacak,gösterişli. tıpkı saçlar gibi. yada abartılı makyajlar gibi...
sadeliğin çok şık olabileceğini bir anlasak.
ve birbirine benzeyen ,prototip gelinliklerden uzak durabilsek.

Bende tam anlamis degilim. Birde diyolarki "gelin oldugun belli olsun". Ne yani, dügününe gelen insanlar evlendigini, senin dügünün oldugunu bilmiyorlarmi?

Benim gözümde bir gelin sade ve sik olmasi gerekiyor. O tasli, kabarik gelinler tam bu iki seylerden çok uzak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…