• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelin ve geline dair

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 2"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%, colspan: 2"]
moroc1.jpg
[TABLE="width: 672, align: center"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
moroc2.jpg
moroc3.jpg
moroc4.jpg
moroc5.jpg
moroc6.jpg
moroc9.jpg
moroc8.jpg
moroc7.jpg
moroc10.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
bijoux-titlepage.jpg
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
powderbluebijoux_2.jpg
powderbluebijoux_3.jpg
powderbluebijoux_4.jpg
powderbluebijoux_5.jpg
powderbluebijoux_6.jpg
powderbluebijoux_7.jpg
powderbluebijoux_8.jpg
powderbluebijoux_9.jpg
powderbluebijoux_10.jpg
powderbluebijoux_11.jpg
powderbluebijoux_12.jpg
powderbluebijoux_13.jpg
powderbluebijoux_14.jpg
powderbluebijoux_15.jpg
powderbluebijoux_16.jpg
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="width: 100%, colspan: 2"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
allaflutter_title.jpg
[TR]
[TD].

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
allaflutter_2.jpg
allaflutter_3.jpg
allaflutter_4.jpg
allaflutter_5.jpg
allaflutter_6.jpg
allaflutter_7.jpg
allaflutter_8.jpg
allaflutter_9.jpg
allaflutter_10.jpg
allaflutter_11.jpg
allaflutter_12.jpg
allaflutter_13.jpg
allaflutter_14.jpg
allaflutter_15.jpg
allaflutter_16.jpg

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="width: 100%, colspan: 2"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TD]
by Angela Desveaux
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
bf1-1.jpg
[TR]
[TD]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bf2-1.jpg
bf3-1.jpg
bf4-1.jpg
bf6-2.jpg
bf7-1.jpg
bf8-1.jpg
bf9-1.jpg
bf10-1.jpg
bf11-1.jpg
bf12-1.jpg
bf14-1.jpg
bf13-2.jpg
bf15-2.jpg

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

öncelikle zevkini , azmini ve emeğini takdir ediyorum.. açtığın bazı konuları da takip etmiştim itina ile yapılınca sonuç bi harika oluyo... konu ile şöyle bir gerçek varki söylemeden geçemicem bizim türkiye piyasasında ne yazıkki gelinlik deyince basma kalıp klişe gelinlikler geliyor ilk akla biraz özgün olmakta fayda var diyorum .. kadınlar kulübündeki bayanlarımızdan bazıları çok zevkli fotolarına baktıkça çok mutlu oluyorum.. zevkli herkesi alkışlıyorum ..benimde çok yeni oldu gelinliğimi giyeli beni ben yapacak bi gelinlik giydim biraz da eleştirildim alışık olunmadığı için ama çok da önemli değil dünya modasını takip etmek en iyisi..açtığın konuyu çok yararlı buldum canım umarım yeni evlencek bayanlar pür dikkat bakar ve kişilikleri doğrultusunda farklılıklarını ortaya koyarlar.. allah herkesin gönlüne göre bi gelin olmayı nasip etsin...

öncelikle zevkini , azmini ve emeğini takdir ediyorum.. açtığın bazı konuları da takip etmiştim itina ile yapılınca sonuç bi harika oluyo... konu ile şöyle bir gerçek varki söylemeden geçemicem bizim türkiye piyasasında ne yazıkki gelinlik deyince basma kalıp klişe gelinlikler geliyor ilk akla biraz özgün olmakta fayda var diyorum .. kadınlar kulübündeki bayanlarımızdan bazıları çok zevkli fotolarına baktıkça çok mutlu oluyorum.. zevkli herkesi alkışlıyorum ..benimde çok yeni oldu gelinliğimi giyeli beni ben yapacak bi gelinlik giydim biraz da eleştirildim alışık olunmadığı için ama çok da önemli değil dünya modasını takip etmek en iyisi..açtığın konuyu çok yararlı buldum canım umarım yeni evlencek bayanlar pür dikkat bakar ve kişilikleri doğrultusunda farklılıklarını ortaya koyarlar.. allah herkesin gönlüne göre bi gelin olmayı nasip etsin...

güzel sözlerine çok teşekkürler. çok haklısın.
bazen ,bir gelinlik markasının resimlerini koyduğumda gelecek tepkileri az çok biliyoeum. eğer gelinlik sadeyse,öyle kabarık değilse,denilen şu.
ne bu gece elbisesi gibi:)

direkt aklımızdaki gelinlik kabarık olacak,gösterişli. tıpkı saçlar gibi. yada abartılı makyajlar gibi...
sadeliğin çok şık olabileceğini bir anlasak.
ve birbirine benzeyen ,prototip gelinliklerden uzak durabilsek.

güzel sözlerine çok teşekkürler. çok haklısın.
bazen ,bir gelinlik markasının resimlerini koyduğumda gelecek tepkileri az çok biliyoeum. eğer gelinlik sadeyse,öyle kabarık değilse,denilen şu.
ne bu gece elbisesi gibi:)

direkt aklımızdaki gelinlik kabarık olacak,gösterişli. tıpkı saçlar gibi. yada abartılı makyajlar gibi...
sadeliğin çok şık olabileceğini bir anlasak.
ve birbirine benzeyen ,prototip gelinliklerden uzak durabilsek.

Bende tam anlamis degilim. Birde diyolarki "gelin oldugun belli olsun". Ne yani, dügününe gelen insanlar evlendigini, senin dügünün oldugunu bilmiyorlarmi? :9:

Benim gözümde bir gelin sade ve sik olmasi gerekiyor. O tasli, kabarik gelinler tam bu iki seylerden çok uzak.

Back