• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelin ve geline dair

5_high_low_Ines_Di_Santo_wedding_dress.jpg

6_back_drama_by_Ines_Di_Santo.jpg
20_Lazaro_2014_Fall_wedding_dress_collection_bri.jpg
15_Ines_Di_Santo_Fall_2014_Couture_Wedding_Colle.jpg
25_Ines_Di_Santo_couture_wedding_dress_1.jpg
24_Ines_Di_Santo_Fall_2014_Couture_Wedding_Colle.jpg
22_amazing_wedding_dress_train.jpg

O kadar kıt bir piyasamız var ki. Ama bana kızmayın, ben gelinlerimizi sorumlu tutuyorum bundan. Her kız aynı gelinliği -tül etek, taşlı dantelli üst- giyinmek istediği sürece gelinlikçiler ne yapsın? Niye yatırım yapıp model üretsin? Gelinlik işiyle ilgilenip de Türkiye'de yaşamak ayrı bir handikap...

O kadar kıt bir piyasamız var ki. Ama bana kızmayın, ben gelinlerimizi sorumlu tutuyorum bundan. Her kız aynı gelinliği -tül etek, taşlı dantelli üst- giyinmek istediği sürece gelinlikçiler ne yapsın? Niye yatırım yapıp model üretsin? Gelinlik işiyle ilgilenip de Türkiye'de yaşamak ayrı bir handikap...

Haklısın, benim br yakınımın da fatih' te moda evi var, bir keresinde şahit oldum. Kız anne ve teyzesiyle gelmiş, ne istediğini bilmiyordu belli, teyzesi de o kadar çok konuşuyor ki baştan kayınvalidesi zannetmiştim. :1:

Kız ne istediğini bilmediğinden sürekli teyzesine soruyor, teyzesi de yeni modellere bakmak yerine yorgan misali saten ve tülden desenler yapılmış, taşlı yani bundan bi 5 sene öncesinin modellerini istiyordu.

Minenes ben genelde dantel ve aşırı kabarık olmayan taşsız şeyleri beğeniyorum, prenses etek şöyle dursun.
Renk konusunda ise beyaz değil de kırık beyaz ve krem' den yanayım, çok asil geliyor bana nedense?
Gelinliğin etek kısmının üzerimde dökülmesini istiyorum, yani böyle tarlatanın üstünde kaskatı bir etekten ziyade..

Umarım seçimlerim bir gün doğru olur.. :31:

Back