• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin tacı yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi merral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen yaz güneydeki bir arkadaşım için taç aramıştım epey,hem nette hem dışarda.Avcılardan almıştım en son bana yakın diye.Fiyatlar burdaki söylenenlerden çok daha makuldu ancak bir kaç gün önce emin önü tarafına gittim alışveriş için.Sokaığın adını tam bilmiyorum ama birsürü bujiteriinin olduğu bir yer.Sadece taç satışı yapan yerlerde var ve fiyatlarda inanılmaz ucuz,mutlaka bakın derim taşlı düşünenler için.Ben kendiminkini ordan almaya karar verdim.

katılıyorum..eminönne çarşıda envai çeşit var kaydirigubbakcemile2

ben gelinlikçimden aldım..gelinilmi giydim ve desenlere en uygun olanı seçtim kaydirigubbakcemile2

bende böle bişe arıyorum.irem hanım ne zaman elime geçer krem renkte gelinlik üzerine olacak maliyeti ne olur

resimgoster.jpg

Böyle birşey arıyorsanız ben size yardımcı olurum. Çiçekler renkler hepsi değişebilir zevkinize göre :)

Merhaba

papatyadan gelin buketi ve taç yaptımak istiyorum görmeden sipariş verebileceğim bir yer buldum am aya beğenmezsem ne olacak düğünüm 15 nisanda bana yardımcı olabilirmisiniz acabaa

Back