• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Gelin tacı yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi merral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

merral

Ziyaretçi
kızlar aylardır araştırıyorum internet sitelerini belki siz bana yardım edersiniz.Gelin tacı arıyorum ama çiçeklerden oluşan bişey istiyorum.Sadece Hüsniye moda evinin sitesinde gördüm mail attım yanlış hatırlamıyorsam 180 ytl dedi.Ama tam istediğim gibi de değil.Bildiğiniz bi yer var mı?Yada bu işle ilgilenen bir tanıdığınız var mı?

yandan tokalarda çok hoş ben aradiğim taci bulamadim ve toka taktim hoşta oldu
profilimden bakabilirsin resimlerime:delphin:

Canım gelinlikçilerin çalıştıkları yerler var orada yaptırabilirsin istediğin gibi....

Gelinlikçim yandan beyaz bir çiçek hazırladı.Ama yinede ben aklımda kalır diye çiçekli tacda bulunsun hangisi yakışırsa onu kullanırım diye düşünüyorum.İnternetten bi kaç yere mail attım ama hala bulamadım.

kızlar inanın hala bulamadım istediğim gibi bir şey.Beyaz kır çiçeklerinden oluşmuş taç.Klasik prenses taçlarını sevmiyorum.

pronoviasta güzel taçlar var ama kır çiçkli değil, çiçekleri yine parlak taştan fiyatı da 180 gibi bişey

merhaba
ben 2 sene önce evlendikm gelinligimi akay gelinlikden aldim tacimida gelinligimide cok severek giydim profilimde resmim var bakalbilirsin bi öneri belki begenirsin

canım şu bitti gidiyor sitesinde çok daha uyguna taçlar var. hatta bijuterilerde orjinali aratmayan çok güzel modeller var. 180 tl israf olur bence

bitti gidiyor a bakayım bende saolun kızlar fikirleriniz için.araştırmaya devam ediyorum:)

merhaba
ben 2 sene önce evlendikm gelinligimi akay gelinlikden aldim tacimida gelinligimide cok severek giydim profilimde resmim var bakalbilirsin bi öneri belki begenirsin

sehnaz52 canım resmine baktım.Tacın gerçekten çok güzel.Akay acaba tacı tek olarak satar mı.Bilgin var mı?Gelinliği ordan diktirmiyorum diye diğer gelinlikçiler yardım etmez diye korkuyorum.

o sitede süper kır düğünü için çiçekli taçlar var

Geçen yaz güneydeki bir arkadaşım için taç aramıştım epey,hem nette hem dışarda.Avcılardan almıştım en son bana yakın diye.Fiyatlar burdaki söylenenlerden çok daha makuldu ancak bir kaç gün önce emin önü tarafına gittim alışveriş için.Sokaığın adını tam bilmiyorum ama birsürü bujiteriinin olduğu bir yer.Sadece taç satışı yapan yerlerde var ve fiyatlarda inanılmaz ucuz,mutlaka bakın derim taşlı düşünenler için.Ben kendiminkini ordan almaya karar verdim.

Geçen yaz güneydeki bir arkadaşım için taç aramıştım epey,hem nette hem dışarda.Avcılardan almıştım en son bana yakın diye.Fiyatlar burdaki söylenenlerden çok daha makuldu ancak bir kaç gün önce emin önü tarafına gittim alışveriş için.Sokaığın adını tam bilmiyorum ama birsürü bujiteriinin olduğu bir yer.Sadece taç satışı yapan yerlerde var ve fiyatlarda inanılmaz ucuz,mutlaka bakın derim taşlı düşünenler için.Ben kendiminkini ordan almaya karar verdim.

Bir kaç ay sonra İstanbul'dayım eminönü avcılar sokakları gezerim artık:)

resimgoster.jpg

Böyle birşey arıyorsanız ben size yardımcı olurum. Çiçekler renkler hepsi değişebilir zevkinize göre :)

resimgoster.jpg

Böyle birşey arıyorsanız ben size yardımcı olurum. Çiçekler renkler hepsi değişebilir zevkinize göre :)

Evet böyle birşey arıyorum.Ama çiçekler beyaz olsun istiyorum.kendiniz mi yapıyorsunuz bunları.Acaba başkam odellerde var ise paylaşırmısınız.

Evet cnm kendim yapıyorum. Çiçekler vs herşey senin istediğin gibi olabilir. Çiçek inci kombinasyonu olabilir mesela. Gelinliğininde ki çiçeklerden yapılabilir.

Hatta gelin çiçeğinin de aynı modelden yaptırıp harika bir uyum sağlayabiliriz.

Elimde başka model yok şu an. Sipariş üzerine hazırladığım çok çeşit var ama resimleyemeden gidiyor hepsi sahiplerine.

ıstersen görüşelim canımcım.

resimgoster.jpg

merhaba yakın zamanda düğünüm var ve tamda sizin bahsettiğiniz gibi bir taç arıyordum. :) Benim istediğim küçük inciler ve aralarında küçük beyaz çiçeklerin olduğu bir taç. Yardım edebilirmisiniz? Konu hakkında sizden bilgi alabilirsem sevinirim...

Detaylı olarak bana özel mesaj yolla canım ağırlıklı olarak incilerden oluşacak yoksa çiçekler aralarında incilermi olacak.

ben de ben de isityorum.gelinliğim krem o örnekteki olur demi?yalnız irem hanım benim düğünüm 15 mayısta.Ve antalyadayım.nasıl yapabilirz.ücreti ne olur??

Back