aksine gelinlik üstüne taç takılmasından yanayım. gelinlikte istenilen amaç o gecenin kraliçesi olmak değilmi zaten kralice de taçsız olurmu :) bence taç muhakkak takılmalı ama tercih etmek istemiyorsan şu hürrem tacı dedikleri seyler var saça aksesuar koyuluyo kolye gibi yani yada altını süsleyecek kolyeler var onlarıda düşünebilirsin :) ben nişanda prenses tacı kulandım cokta güzel durdu dğünde de muhakkak kullanacam :)
ben aslında çok severim tacı ama , kendi düğünümde takmadım inciler koydurdum topuzumun çevresine duvağım da rahibe duvaktı zaten
tercih meselesi canım, gelin her haliyle güzeldir
Çiçekçiden papatya aldım..
Üstelik küçük de değildi, kocaman papatyalardı..
Teyzem ördü taç yaptık :))
Herkes bayıldı, nerden aldığımı sordu :)
5 TL'ye mal olmuştu bana :)))
En büyük hayallerimden biriydi, yaptım oldu :)
Diğeri de gelinlik altına adidastı, o da oldu :))
aksine gelinlik üstüne taç takılmasından yanayım. gelinlikte istenilen amaç o gecenin kraliçesi olmak değilmi zaten kralice de taçsız olurmu :) bence taç muhakkak takılmalı ama tercih etmek istemiyorsan şu hürrem tacı dedikleri seyler var saça aksesuar koyuluyo kolye gibi yani yada altını süsleyecek kolyeler var onlarıda düşünebilirsin :) ben nişanda prenses tacı kulandım cokta güzel durdu dğünde de muhakkak kullanacam :)
Çiçekçiden papatya aldım..
Üstelik küçük de değildi, kocaman papatyalardı..
Teyzem ördü taç yaptık :))
Herkes bayıldı, nerden aldığımı sordu :)
5 TL'ye mal olmuştu bana :)))
En büyük hayallerimden biriydi, yaptım oldu :)
Diğeri de gelinlik altına adidastı, o da oldu :))
Bence hiç bişey şart değil ,kişi kedini nasıl daha rahat,mutlu hissediyorsa tercihleri o yönde olmalı.Hele ki hayatının en önemli günlerinden birinde.
İçinize sinen şekilde tercih yapın kesinlikle.
Benim uzun zaman oldu gerçi ama tacım yoktu,hiç olsun mu olmasın mı diye de düşünmemiştim.Sadece duvağımı bu tarz istiyordum ,seçtiğim model de resimdeki duvak tarzındaydı.
ben de tac takmadim hem sevmiyorum hem de gelinligime ve yasima uymadigini dusundugum için
kuçuk beyaz gul tomurcugu taktirmistim (gelin çiçegimdeki gibi)
buyuk resimdeki gibi sade topuz kuçuk resimdeki gibi gul
ben de tac takmadim hem sevmiyorum hem de gelinligime ve yasima uymadigini dusundugum için
kuçuk beyaz gul tomurcugu taktirmistim (gelin çiçegimdeki gibi)
buyuk resimdeki gibi sade topuz kuçuk resimdeki gibi gul Eki Görüntüle 685768